• 1 Σεπτεμβρίου, 2013

Ισοπαλία 0-0, φιλικός αγώνας Αγχιάλου – Άθλου – Νέα των ομάδων

Με ισοπαλία έληξε ο φιλικός σημερινός αγώνας Αγχιάλου – Άθλου. Η μπάλα το περισσότερο του αγώνα ήταν στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Άθλου. Χάθηκαν ευκαιρίες σημαντικές, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μιχάλης Ανδρωνάς δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι αντιμετώπισαν αξιόμαχα μια ομάδα που παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Η σύνθεση της ομάδας του Άθλου στο πρώτο ημίχρονο ήταν: Γκόγκος Αν., Γοδενόπουλος Απ., Κωτούλας Απ., Σιαμουρδάνης Αθαν., Κουτρογιάννης Ευστ., Κακασής Χαρ., Αποστολόπουλος Δημ., Μπέης Γιάννης, Σχουλής Σταμ., Τσιναρόπουλος Γιάννης, Νιάκας Βασ. Οι άλλαγες του δευτέρου ημιχρόνου ήταν οι: Καμπουρίδης Απ., Ελευθερίου Γεωργ., Δημόπουλος Γεωργ., Δάρρας Αλ., Κοντοβάς Χρ., Μαρίνης Αθ. και Καλιακούδας Κ.

Η Αγχίαλος αγωνιστήκε στο πρώτο με τους: Ρομανό Σπ., Κίτσο Φάνη, Μπολιό Δημ., Στεργίου Γεωργ., Κουφαλιδάκη Γεωργ., Βέτσικα Αποστ., Σίμο Χρ., Κουφαλιδάκη Γιάννη, Τσαμπίρα Θωμά, Τσέλιο Στ., Δανόπουλο Τ. Οι αλλαγές του δεύτερου ήταν: Τσιαμούρας Β., Μαυρόπουλος Γιάννης, Βέτσικας Νίκος, Γεωργιάδης Αργ., Τσανάκας Παντ. Στο 80 ο Βέτσικας Νίκος αναγκάστηκε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου με ελαφρύ διάστρεμμα και τον αντικατέστησε ο Τσέλιος Κώστας.

Η Αγχίαλος χθες, Σάββατο 31 Αυγούστου αντιμετώπισε το Ριζόμυλο, όπου έχασε 3-1, αν και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε χωρίς τον τερματοφύλακά του. Ο πρόεδρος Παπουτσής Γιάννης, δήλωσε στον ¨”Λαό”, ότι η ομάδα ήθελε να δοκιμαστεί σε μεγαλύτερο αγωνιστικό χρόνο και γι’ αυτό πολλοί παίκτες που έπαιξαν χθες δεν έπαιξαν σήμερα και αντίστροφα, σήμερα “δοκιμάστηκαν” παίκτες που δεν είχαν παίξει χθες.

 

Αύριο, Δευτέρα, το μεσημέρι συντονιστείτε στο site του “Λαού” e-almyros.gr για το video και τις φωτο του αγώνα.

 

Ο Άθλος απέκτησε δύο νέους παίκτες, μεσοεπιθετικούς, τον Αποστολόπουλο Δημ. από την ομάδα της Μακρυνίτσας και τον Ξυνό Χρήστο από ομάδα των Ιωαννίνων. Επόμενος φιλικός του Άθλου είναι την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στη Σούρπη με τον Αίαντα στις 6 το απόγευμα.

 

Αρχίζουν και οι μικροί του Άθλου

Την Τρίτη το απόγευμα 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00, αρχίζουν και οι μικροί του Άθλου τις προπονήσεις τους. Καλούνται οι γονείς να επικοινωνήσουν με την ομάδα για τα απαραίτητα των εγγραφών και των ανανεώσεων.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…