• 28 Αυγούστου, 2013

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2013-2014

Η νέα σεζόν για τους Μαχητές  ξεκινάει  με εγγραφές από 26 Αυγούστου καθημερινά από 18.00 με 20.00 και η έναρξη των μαθημάτων την Δευτέρα 2  Σεπτεμβρίου 2013 με περισσότερα καινούρια τμήματα αρχαρίων και τμήμα αυτοάμυνας γυναικών.

Οι Μαχητές καλούν τους γονείς και φίλους των πολεμικών τεχνών να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό τρόπο άθλησης σε συνδυασμό την εκμάθηση πολεμικής τέχνης και αποτελεσματικής αυτοάμυνας, όπου  η  πειθαρχεία, η άθληση, η διαπαιδαγώγηση και η ασφάλεια των παιδιών είναι ο βασικός παράγοντας και προτεραιότητα του Συλλόγου μας.

Ο σύλλογος μας είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αποτελεί μέλος δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών από το Ελληνικό κράτος, της Ελληνικής Φίλαθλης Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου  ΕΦΕΟΖΖ  και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ΠΟΚ. Πέραν αυτού ο προπονητής του συλλόγου κ. Αντώνης Λεωνίδας μαζί με άλλους προπονητές μετά από έγγραφη έγκριση του ιδρυτή της International Budokai Kan Kaicho Jon Bluming 10 dan έχουν συστήσει την Budokai kan Hellas η οποία αποτελεί αναγνωρισμένο κλάδο άθλησης της ΕΦΕΟΖΖ .

Η πολεμική τέχνη του BUDOKAI αποτελεί τον βασικό κορμό και άξονα των μαθημάτων μας. Συνδυάζει το kyokushin budokai, το ju jitsu και το kick boxing με αποτέλεσμα την ολοκλήρωση ενός αθλητή.

Σε όλα τα τμήματα που λειτουργούν στη σχολή  μας από το πρώτο ως το τελευταίο διδάσκει προσωπικά ο δάσκαλος των Μαχητών sensei Αντώνης Λεωνίδας 3 dan, βάζοντας υπευθυνότητα, μεράκι και πολύ δουλειά καταφέρνοντας έτσι να περνάει το μήνυμα πως πρώτα είμαστε καλύτεροι άνθρωποι και στη συνέχεια καλύτεροι αθλητές .

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ HELLAS BUDOKAI KAN ΜΑΣ ΜΥΕΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΩΝ .

 

1 – Η ηλικία που μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες είναι η ηλικία των 4.5 χρονών.

2 – Η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι ένα βασικό ψυχολογικό όφελος που αποκομίζει ο αθλούμενος στις πολεμικές τέχνες.

3 – Για κάποιον που δεν είναι γνώστης  το  BUDOKAI δεν είναι  βίαιη πολεμική τέχνη γι’ αυτό και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια το ίδιο.

4 – Στους Μαχητές τα παιδιά διδάσκονται πως να μην κάνουν πράξη αυτά που μαθαίνουν στο μάθημα στο σπίτι τους με αντίπαλο τα αδέλφια τους ή τους φίλους στο σχολείο.

Για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική μας διεύθυνση στο www.ac-mahites.gr  η να επικοινωνήσουν με τον προπονητή κ. Αντώνη Λεωνίδα στο τηλ. 6937 065 183 για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…