• 28 Αυγούστου, 2013

Θετικά μηνύματα στέλνει ο Γ.Σ.Α. – Ισόπαλος (1-1) με τον Ρήγα

Θετικά μηνύματα στέλνει ο Γ.Σ.Α. – Ισόπαλος (1-1) με τον Ρήγα

Εικόνα καλά δουλεμένης ομάδας έδειξε για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ο Γ.Σ.Α., φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τον Ρήγα, στο έκτο κατά σειρά ματς προετοιμασίας. Μοναδική …παραφωνία ο διαιτητής Θεοχάρης, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει δύο καταφανέστατα πέναλτι στους «κυανόλευκους», ενώ από την άλλη υπέδειξε την εσχάτη των ποινών υπέρ του Ρήγα (πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 90ο λεπτό), σε φάση όπου ο Τσιάτσιος κάνει κοντρόλ της μπάλας με το στήθος, σε σουτ αντιπάλου. Οι διαμαρτυρίες του πάγκου, αλλά και διοικητικών παραγόντων του Γ.Σ.Α. ήταν εντονότατες προς τον διαιτητή, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και με τη λήξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Βουρούκου έδειξαν για ακόμα ένα ματς ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα του πρωταθλήματος, αν και από το φιλικό με τον Ρήγα απουσίαζαν -για διαφορετικούς λόγους- οι Παναγιώτης Βούλγαρης και Βαγγέλης Ελευθερίου. Σωστό πρέσινγκ ψηλά, τρεξίματα σε όλα το γήπεδο, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ και η ατομική αξιολόγηση όλων των παικτών ήταν υψηλή.

Ο Γ.Σ.Α. παρατάχθηκε με την παρακάτω σύνθεση: ο Χαλάτσης κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Βαγγέλης Νικηφοράκης, δεξί ο Δημήτρης Μπούρχας και σέντερ μπακ οι Στέλιος Τσιάτσιος και Θανάσης Κουτσούμπας. Στο κέντρο οι Γιάννης Παναγιώτου, Γιώργος Τσίπη και Μιχάλης Μπούσης, αριστερό εξτρέμ ο Βίκτωρας Κουρτέλης, δεξί ο Αλέκος Αραπίτσας και μοναδικός προωθημένος ο Γιάννης Αραπίτσας.

Το 1-0 έγινε στο 35ο λεπτό, με τον Μπούρχα να κερδίζει φάουλ από τα δεξιά, σε μία από τις γνωστές επελάσεις που κάνει τη φετινή σεζόν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαγγέλης Νικηφοράκης, δοκιμάζοντας απ’ ευθείας να παραβιάσει την εστία του Ρήγα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με ωραία εκτίναξη στην αριστερή συμβολή των δοκών, αποσόβησε το γκολ –προσωρινά, αφού ο Αλέκος Αραπίτσας στην επαναφορά με το κεφάλι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική απειλή για την εστία του Χαλάτση ήταν στο πρώτο ημίχρονο και πριν γίνει το 1-0, όταν σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε παίκτης του Ρήγα από αριστερά, η μπάλα βρήκε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι έβγαιναν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η απόδοση δεν έπεσε για τους «κυανόλευκους». Το highlightτου αγώνα σημειώθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Τσίπη με εξαιρετική τρίπλα πέρασε από δύο αντιπάλους στο χώρο του κέντρου, βγάζοντας κάθετη πάσα για τον Γιάννη Αραπίτσα, με τον νεαρό φορ να δοκιμάζει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο Βαγγέλης Βουρούκος χρησιμοποίησε και τους Χατζέλα, Γκάμπα, Φάτση, Παπανίκο, Ν. Βούλγαρη, Έρισον στην επανάληψη.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Γ.Σ.Α. είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου, όταν και θα υποδεχθεί τον Μαγνησιακό.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…