• 19 Αυγούστου, 2013

«Πρώτη» για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Α.

«Πρώτη» για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Α.

Με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στη δύσκολη και απαιτητική Β’ κατηγορία γυναικών βόλεϊ άρχισε η προετοιμασία του αντίστοιχου τμήματος του Γ.Σ.Α., το πρωί της Δευτέρας, 19 Αυγούστου.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και διαρκούν τέσσερις ώρες και θα γίνονται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η έναρξη των φιλικών αγώνων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι προπονήσεις είναι τετράωρες (από τις 10 έως τις 2 μετά το μεσημέρι) και περιλαμβάνουν δύο ώρες γυμναστική χωρίς μπάλα, γενική ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση και ταχυδύναμη, μία ώρα ατομική τεχνική και άλλη μία ομαδική.

Οι απαιτήσεις της Β’ Εθνικής είναι σίγουρα μεγαλύτερες από το αντίστοιχο περυσινό που πήρε μέρος η ομάδα του Γ.Σ.Α. και οι ομάδες που θα βρει μπροστά του το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Αλμυρού είναι οι Α.Ο. Σουφλαρίων, Αμπελώνας, Φθία Λαμίας, Γ.Σ. Λαμίας, Νίκη, Αργώ, Γ.Σ.Β., Ελασσόνα.

Στο ρόστερ της φετινής ομάδας προστέθηκαν η πασαδόρος Χρυσάνθη Σταματίου, η οποία είναι κόρη του προπονητή ποδοσφαίρου Κώστα Σταματίου και ήρθε από τη Νίκη Βόλου, ενώ στους αγώνες θα προστίθεται και η Σεραΐνα Πριάκου.

Όπως τονίζει στον «Λαό του Αλμυρού», ο προπονητής του Γ.Σ.Α. Περικλής Ξύδης και οι παράγοντες του τμήματος βόλεϊ Άλκης Βαλουξής και Μανώλης Γούλας «στόχος της ομάδας μας, η οποία διαθέτει με μεγάλη διαφορά, τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας κι ό,τι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε. Εξάλλου, εμείς θα δώσουμε για πρώτη φορά το παρόν στην κατηγορία».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…