• 13 Αυγούστου, 2013

Παράδειγμα ζωής και δύναμης ψυχής ο Δαμιανός Ραμαντάνης – Βασικός με την Εθνική Κωφών στο Παγκόσμιο Super Cup (έκδοση 11/8/2013)

Παράδειγμα ζωής και δύναμης ψυχής ο Δαμιανός Ραμαντάνης – Βασικός με την Εθνική Κωφών στο Παγκόσμιο Super Cup (έκδοση 11/8/2013)

Βασικός σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Ομάδα Κωφών στο Super Cup που διεξήχθη στη Σόφια, έπαιξε ο «δικός» μας Δαμιανός Ραμαντάνης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και στα πέντε παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Ομάδα από τις 18 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου στη σημαντική παγκόσμια διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Βουλγαρία.

Τα αποτελέσματα που έφερε η Εθνική ήταν με τη Βενεζουέλα 2-2, νίκησε τη Σαουδική Αραβία με 1-0, «λευκή ισοπαλία» με την Αίγυπτο, ενώ ηττήθηκε με 3-0 τόσο από την Ρωσία όσο κι από την Τουρκία, κατακτώντας την όγδοη θέση του τουρνουά.

Ο Δαμιανός συνεχίζει να αγωνίζεται σε συλλογικό επίπεδο στην ομάδα Κωφών με την ονομασία Π.Ο.Κ. (Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κωφών), ενώ επέστρεψε στον Γ.Σ.Α. μετά από το δανεισμό του στον Αίαντα Σούρπης.

Επόμενες προκλήσεις για τον ποδοσφαιριστή του Αλμυρού είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το 2014 στην Πορτογαλία, καθώς και το Παγκόσμιο το 2015 στη Γερμανία.

Τέλος, στο διάστημα της παραμονής της αποστολής της Εθνικής Κωφών στο Ελατοχώρι Πιερίας γνώρισε το διεθνή τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος με χαρά δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Γ.Σ.Α.

Ο Δαμιανός, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του, αλλά και στο ποδόσφαιρο, καταφέρνει να τις ξεπερνά και να απολαμβάνει τη χαρά της συμμετοχής και του αθλητισμού. Σίγουρα αποτελεί παράδειγμα καθημερινή προσπάθειας, προσαρμογής και δύναμης ψυχής για όλους μας.


Σχετικά Άρθρα

40ήμερο μνημόσυνο

40ήμερο μνημόσυνο

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 18-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 18-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 18…
54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…