• 13 Αυγούστου, 2013

Νέα ενθαρρυντική εμφάνιση για τον Γ.Σ.Α.

Νέα ενθαρρυντική εμφάνιση για τον Γ.Σ.Α.

Επιβλήθηκε με 3-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων σε φιλικό παιχνίδι


Με 3-0 επιβλήθηκε ο Γ.Σ.Α. του Αχιλλέα Φαρσάλων στο τρίτο κατά σειρά φιλικό από την έναρξη της προετοιμασίας, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Στάδιο του Αλμυρού. Οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου πέτυχαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με …δράστη τον Τσίπη, ενώ το τρίτο επετεύχθη στην επανάληψη με ωραία ατομική ενέργεια του Γιάννη Αραπίτσα.

Οι «καρποί» της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή των «κυανόλευκων» φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς, χωρίς βέβαια αυτό να εφησυχάζει τον Βαγγέλη Βουρούκο. Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Χαλάτσης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μπούρχας και Τσιάτσιος ήταν στο δεξιό και αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα, ενώ Παπανίκος και Ελευθερίου αποτέλεσαν τα δύο σέντερ μπακ. Στο χώρο του κέντρου Βούλγαρης, Τσίπη και Παναγιώτου είχαν την ευθύνη να οργανώνουν το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και να αμύνονται όταν δεν υπήρχε κατοχή, αριστερά στην επίθεση ο Γκάμπας, δεξιά ο Μπούση και προωθημένος ο Χατζέλας. Η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου γέμισε χαμόγελα στον πάγκο της ομάδας, αλλά και στις εξέδρες των φιλάθλων του Γ.Σ.Α., βλέποντας για τρίτο φιλικό την άμυνα να κρατάει το «μηδέν», ενώ δημιουργήθηκαν –εκτός από τα δύο γκολ- κι άλλες φάσεις που θα μπορούσαν να επιτευχθούν περισσότερα τέρματα.

Ο Τσίπη, πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο έκανε το 1-0 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25ο λεπτό μετά από κλέψιμο της μπάλας από αντίπαλο αμυντικό, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το 2-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους με την είσοδο στο γήπεδο πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών, με τους έντεκα του Αλμυρού να αμύνονται κυρίως, αλλά δεν όποτε έβρισκαν ευκαιρία με τον ταχύτατο Γιάννη Αραπίτσα, έβγαιναν επικίνδυνα στην κόντρα. Κάτι τέτοιο έγινε στη φάση του τρίτου τέρματος, όταν ο νεαρός επιθετικός έκλεψε τη μπάλα, πέρασε έναν αντίπαλο και τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το 3-0. Σε μία ακόμα παρόμοια φάση πριν από αυτή, ο Γιάννης Αραπίτσας έστειλε τη μπάλα από πλάγια θέση, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, προ κενής εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι νεαροί Κουρτέλης, Φάτσης, Γ. Αραπίτσας, Κουτσούμπας, Έρισον, Τσιότρας, Μπίνας, Ν. Βούλγαρης και Στ. Καράτερζης.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δοκάρι προς το τέλος του παιχνιδιού, παρατάχθηκαν με τους Κουτσοκέρα, Πατσούρα, Παπαγεωργίου, Β. Τσανάκα, Μαργαριτόπουλο, Α. Τσανάκα, Αετόπουλος, Αγγελόπουλος, Κλαίμντη, Α. Παλιούρας και Ξυνογαλάς. Στην επανάληψη έπαιξαν οι Σακελλαρίου, Μπένος, Αντωνιάδης, Μακρής, Τλούπας, Δ. Παλιούρας, Λίταινας, Καψιώχας και Γκατζόγιας.


Σχετικά Άρθρα

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…
Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

To 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου του 2024, είχε…
Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…