• 11 Αυγούστου, 2013

“Νέο επεισόδιο” στο Πτελεό ανάμεσα σε ελαιοπαραγωγούς-Συνεταιρισμό

“Νέο επεισόδιο” στο Πτελεό ανάμεσα σε ελαιοπαραγωγούς-Συνεταιρισμό

“Νέο θερμό επεισόδιο” σημειώθηκε ανάμεσα στον Συνεταιρισμό Πτελεό και μέλη του, αυτή τη φορά με αφορμή τη μη διεξαγωγή της προγραμματισμένης για σήμερα Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 Αυγούστου, Γενικής Συνέλευσης.

Για τις 11 το πρωί ενημέρωνε η πρόσκληση που τοιχοκολήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πτελεού, αλλά όπως καταγγέλλουν ελαιοπαραγωγοί και μέλη του Συνεταιρισμού δεν εμφανίστηκε κανένας από τα μέλη του Δ.Σ., για να ανοίξει την αίθουσα και να διαπιστωθεί εάν υπάρχει απαρτία ή όχι, ώστε να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση ή όχι, αλλά και να συμπληρωθεί το σχετικό πρακτικό.

Τα συγκεντρωμένα μέλη και ελαιοπαραγωγοί του Συνεταιρισμού βρήκαν “θύρες κλειστές” και διαμαρτύρονται για την αδιαφορία –όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στον «Λαό του Αλμυρού»- από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ καταγγέλλουν και την αργοπορημένη ανάρτηση της πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης, αφού όπως σημειώνουν αναρτήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 8 Αυγούστου. Επιπλέον, η πρόσκληση για Γ.Σ. δεν έφερε σφραγίδα του Συνεταιρισμού.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιώργος Κεχαγιάς σημειώνει στον «Λαό του Αλμυρού» πως το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προσήλθαν στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης, τήρησαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αλλά διαπιστώθηκε μη απαρτία, οπότε θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με την ίδια θεματολογία, με τα μέλη που θα δώσουν τα παρών». Στην ερώτησή μας εάν τηρήθηκε σχετικό πρακτικό στο οποίο να καταγράφεται η μη απαρτία της Γενικής Συνελεύσεως, ο κ. Κεχαγιάς αρκέστηκε να σημειώσει ότι «Τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες».

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής 18 Αυγούστου, είναι τα παρακάτω:

1)     Έγκριση ισολογισμού χρήσης 2012 και οικονομικών καταστάσεων της ίδιας χρήσης

2)     Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. των ευθυνών της χρήσης 2012

3)     Ενημέρωση των μελών για την εσοδεία ελαιολάδου 2013

4)Ενημέρωση και έγκριση των μελών για επέκταση δραστηριοτήτων του Συνεταιρισμού εκμετάλλευση του παλαιού κονσερβοποιείου ΕΑΣ Αλμυρού.

Οι όποιες εξελίξεις στο θέμα, θα σημειωθούν την ερχόμενη Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013, όταν και θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση με τα παρόντα μέλη.

Μπάμπης Παπαρρίζος


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…