• 10 Αυγούστου, 2013

Γ.Σ.Α.-Δήμητρα 2-0 σε φιλικό παιχνίδι

Γ.Σ.Α.-Δήμητρα 2-0 σε φιλικό παιχνίδι

Με νίκη του Γ.Σ.Α. με σκορ 2-0, έληξε πριν από μερικά λεπτά η φιλική αναμέτρηση με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, στο γήπεδο του Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αντωνιάδη μετά από σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά στο 35ο λεπτό, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον έμπειρο μέσο, δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα με προβολή, σε εκτέλεση φάουλ του Βούλγαρη. Αξιοσημείωτη η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων κι από τις δύο ομάδες που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι παίκτες του Βαγγέλης Βουρούκου εμφάνισαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε σε όλη τη διάρκεια του ματς και σίγουρα άφησαν ικανοποιημένους τους φιλάθλους τους. Από την άλλη, η Δήμητρα, με μία εβδομάδα λιγότερη στην προετοιμασία από τους παίκτες του Αλμυρού, έδειξαν πως χρειάζονται ακόμα δουλειά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βαγγέλης Βουρούκος άρχισε με τον Χαλάτση κάτω από τα δοκάρια, τον Κουρτέλη αριστερά, τον Μπούρχα δεξιά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βούλγαρη και Ελευθερίου. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Παναγιώτου, Κουτσούμπας και πιο προωθημένος ο Τσίπη, αριστερό χαφ ο Γκάμπα, δεξί ο Μπούση, με μοναδικό φορ τον Αλέκο Αραπίτσα.

Ο Λευτέρης Καλογήρου άρχισε με τον Γιούρκη κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Καραγεωργόπουλος, δεξιά ο Γαλατσίδας και σέντερ μπακ τους Κουτσοκέρα και Αντωνιάδη. Στο κέντρο ήταν οι Σταματίου, Θωμαΐδης, ενώ μπροστά τους κινούνταν ο Αράπης, ο Χατζηγεωργίου αριστερό χαφ, ο Επίσκοπος δεξί, με προωθημένο τον Τιμπαλέξη.

Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και άρχιζαν την άμυνα από πολύ ψηλά, τακτική η οποία απέδωσε «κλέβοντας» αρκετές μπάλες από τους «πράσινους». Από την άλλη, η Δήμητρα προσπαθούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, αλλά κι αυτό έγινε πιο δύσκολο μετά τον τραυματισμό του Θωμαΐδη στο φρύδι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κουτσούμπα, με τον έμπειρο μέσο να γίνεται άμεσα αλλαγή από τον Μάκη Παυλίδη και να του γίνονται τρία ράμματα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, που πήγε συνοδεία με άνθρωπο της Δήμητρας.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου ο Γ.Σ.Α. δημιούργησε κάποιες φάσεις με κύριο εκφραστή τον Τσίπη, αλλά τα σουτ που επιχείρησε μετά από ομαδικές προσπάθειες, αποκρούστηκαν από του Γιούρκη ή κατέληξαν άουτ. Μεγαλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να προηγηθούν οι γηπεδούχοι σημειώθηκε στο 30ο λεπτό με τον Μπούση να επιχειρεί ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ, ο Γιούρκης απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα έφθασε στον Γκάμπα που έπιασε το σουτ προ κενής εστίας, αλλά ο Γιούρκης με νέα εκτίναξη κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αραπίτσας σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Δήμητρας. Στο 35ο λεπτό ο Αντωνιάδης άθελά του έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας της ομάδας του με κεφαλιά, στην προσπάθειά του να διώξει τη σέντρα του Γιάννη Παναγιώτου από δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δήμητρα έγινε πιο κινητική με την είσοδο των Κρανά, Τσόγκα και Νίκου Βούλγαρη, αλλά δεν κατάφερε να φθάσει με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του Χαλάτση, που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έριξαν τους ρυθμούς τους και δεν απείλησαν με τις ίδιες αξιώσεις του πρώτου ημιχρόνου την εστία της Δήμητρας. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Γιάννης Παναγιώτου σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Βούλγαρη από τα δεξιά, το οποίο κέρδισε ο Γιάννης Αραπίτσας σε διεκδίκηση της μπάλας από τον Ξηρομερήσιο.  


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…