Με φιλοδοξίες, ταπεινότητα και νέα πρόσωπα η «πρώτη» της Δήμητρας

Με φιλοδοξίες, ταπεινότητα και νέα πρόσωπα η «πρώτη» της Δήμητρας

Συνέντευξη του Λευτέρη Καλογήρου

Με ενθουσιασμό και με αρκετά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Ιουλίου, η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός της Δήμητρας Ευξεινούπολης, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στο γήπεδο του χωριού έδωσαν το παρών οι νεαποκτηθέντες παίκτες καθώς και όσοι παρέμειναν για ακόμα μία χρονιά, η Διοίκηση, ο προπονητές και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, ενώ δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών για επαγγελματικούς λόγους οι Κυριάκος Παυλίδης και Δημήτρης Επίσκοπος.

Η πρώτη συγκέντρωση άρχισε με την ομαδική φωτογράφηση, ενώ στη συνέχεια η Διοίκηση και ο προπονητής καλωσόρισαν όλους τους παίκτες. Αμέσως μετά, εντός των αποδυτηρίων έγινε παρουσίαση ενός βίντεο, επιμελημένο με μουσική, στο οποίο περιλαμβάνονταν όμορφες στιγμές από την περυσινή σεζόν.

Ακολούθησε ο αγιασμός τον οποίο τέλεσε ο π. Χρήστος Μπούντης και στη συνέχεια και για περίπου μία ώρα ο Λευτέρης Καλογήρου ανέλυσε στους παίκτες του τα αγωνιστικά σχέδια, τη φιλοσοφία και την οργάνωση που θα έχει η ομάδα τη νέα χρονιά.

Τέλος, η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και ποδοβόλεϊ για τους ποδοσφαιριστές.

 

Λευτέρης Καλογήρου: Στόχος η διατήρηση των κεκτημένων

Ο Λευτέρης Καλογήρου δέχθηκε να κάνει δηλώσεις στον «Λαό του Αλμυρού» σχετικά με τις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, τους στόχους για τη νέα χρονιά, τη φιλοσοφία που θα διέπει την ομάδα, ενώ έστειλε μήνυμα και στους φιλάθλους της Δήμητρας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «πρασίνων»:

Για τις μεταγραφές: Ήδη έχουμε αποκτήσει οκτώ παίκτες κάτω των 20 ετών. Αυτή τη στιγμή κινούμαστε για την ενίσχυση τόσο της μεσαίας όσο και της αμυντικής γραμμής. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα χρονιά.

 

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: Στόχοι για τη Δήμητρα είναι η διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή ένα πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Θεωρώ ότι και μία καλή πορεία στο Κύπελλο είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε.

 

Για το νέο πρωτάθλημα: Το φετινό πρωτάθλημα στην Α’ Τοπική θα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων χρόνων, αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

 

Για την οργάνωση της Δήμητρας: Από πέρυσι συνεχίζουμε, μαζί με τη Διοίκηση, με νέα φιλοσοφία, προσπαθώντας να αναδείξουμε παιδιά της περιοχής, προκειμένου να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

 

Για τους φιλάθλους: Οι φίλαθλοι της Δήμητρας είναι τόσο κοντά στην ομάδα και τους θέλουμε και τη νέα χρονιά δίπλα μας και να στηρίξουν –σε αθλητικά πλαίσια- την προσπάθεια που θα κάνουμε.

 

Τα νέα αποκτήματα

Περισσότεροι από 25 παίκτες έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς. Στην ομάδα ήρθαν οι Κωνσταντίνος Ιωάννου, Δημοσθένης Τσόγκας, Θανάσης Κουτσοκέρας, Αυγουστίνος Κακλιάς, Γιάννης Σιαμέτης, Γιώργος Γκιούρκης, Βασίλειος Κωτσός, Δημήτρης Τσιάμης, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, Δημήτριος Καρατζάς. Με την ομάδα προπονούνται κι άλλοι παίκτες, αλλά ακόμα δεν είναι δεδομένο αν θα παραμείνουν.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…