• 18 Ιουλίου, 2013

Κωφεύει ο Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας για τις Νηές – Δυο ολόκληρα χρόνια για να βγάλει πόρισμα – έκδοση 14/7/2013

Κωφεύει ο Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας για τις Νηές – Δυο ολόκληρα χρόνια για να βγάλει πόρισμα – έκδοση 14/7/2013

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας τον καταγγέλλει για κωλυσιεργία, απαράδεκτη γραφειοκρατία και ζητάει να προχωρήσει η γνωστή τουριστική επένδυση

Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Αβραάμ Γούναρη εγκαλεί με επιστολή του το Παράρτημα Μαγνησίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για απαράδεκτη καθυστέρηση δυο ετών, προκειμένου να εκδώσει το πόρισμά του, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Νηές, σε έκταση που πρόκειται να γίνει η γνωστή τουριστική επένδυση.

Στην επιστολή, που υπογράφουν για τη Διοικούσα Επιτροπή ο Πρόεδρος Σωκράτης Αναγνώστου και η Γεν. Γραμματέας Βίκυ Μήτρου και κοινοποιείται σε όλη την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών (Υπουργό Γιάννη Στουρνάρα, Αναπληρωτή Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη), αναφέρονται τα εξής:

Τέλος φόρμας

«Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα με το υπ. αριθμ. 1334/25-9-2012 έγγραφό μας, σας είχαμε ζητήσει να επισπεύσετε σχετική απόφασή σας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Νηές Μαγνησίας.

Όπως σας είναι γνωστό για το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει ζητηθεί η επανεξέταση του προσβαλλόμενου πορίσματος του προϊστάμενου της Κτηματικής Υπηρεσίας του Νομού Μαγνησίας και η πορισματική έκθεση επιθεωρήτριας, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην περιοχή Νηές, του Δημοτικού Διαμερίσματος Σούρπης, του Δήμου Αλμυρού.

Θεωρούμε τελείως απαράδεκτη και γραφειοκρατική τη αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος από την υπηρεσία σας, η οποία δεν έχει γνωμοδοτήσει 24 και πλέον μήνες από τότε που της ανατέθηκε η υπόθεση.

Επίσης, ενώ σας είχαμε απευθύνει το παραπάνω έγγραφο πριν από 10 μήνες, εντούτοις δεν λάβαμε καμία απάντηση.

Στη συγκεκριμένη έκταση σχεδιάζεται εδώ και χρόνια να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη τουριστική επένδυση, η οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στην τοπική οικονομία, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από επενδύσεις, που θα τονώσουν την οικονομία του και όχι να τις παραπέμπουμε στις ελληνικές καλένδες όπως διαφαίνεται από τον τρόπο λειτουργία της υπηρεσίας σας.

Θα σας παρακαλούσαμε για μια ακόμη φορά να εκδώσετε άμεσα την απόφασή σας, διότι στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που ζούμε δεν επιτρέπονται επ’ ουδενί λόγο γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, στις οποίες δυστυχώς έχετε προβεί μέχρι σήμερα.»


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…