• 1 Ιουλίου, 2013

Αγώνες Αγωνιστικής Αναρρίχησης με τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (video – φωτο)

Αγώνες Αγωνιστικής Αναρρίχησης με τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (video – φωτο)

Αγώνες Αγωνιστικής Αναρρίχησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης, διοργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας, από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού, το περασμένο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2013.

Το 5ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων – Α’ αγώνας, διεξήχθη στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλμυρού, με τη συμμετοχή 80 αθλητών και αθλητριών, ηλικίας 8 έως 15 ετών, από 13 Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Στο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων συμμετείχαν τα Σωματεία: Σ.Ο.Χ. Τρικάλων, Ο.Σ. Προσοτσάνης Δράμας, Ο.Σ. Αιγινίου Πιερίας, Ε.Ο.Σ. Βόλου, Ο.Σ. Σιάτιστας Κοζάνης, Ο.Λ. Αριδαίας Πέλλας, Ο.Σ. Σπάτων, Ε.Ο.Σ. Αχαρνών, Σ.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης, Ε.Ο.Σ. Ξάνθης, Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής, Ο.Α.Λ. Θεσσαλονίκης, Ε.Ο.Σ. Αλμυρού.

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμμετείχε στο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων με τους αθλητές, Καλλίκα Δημήτρη, Τσιλιό Δημήτρη και Κοντούρη Χρήστο, με διάκριση για τον Δημήτρη Καλλίκα που βγήκε πρώτος στην προαγωνιστική Β’, με πέντε ακόμα συναθλητές του.

Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στο δάσος Κουρί, διεξήχθησαν τα προκριματικά για το 15ο Κύπελλο Bouldering – Α’ αγώνας, με τη συμμετοχή 37 αθλητών, όπου έλαβαν μέρος όλες οι κατηγορίες, εκτός από την Προαγωνιστική Β’ για τις ηλικίες 8 έως 9 ετών. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, υπό το φως των προβολέων, ενώ στις 9:00 το πρωί της Κυριακής, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί και οι απονομές.

Η Ορειβατική Λέσχη Αριδαίας ήταν ο πλέον πολυνίκης Σύλλογος, αφού οι αθλήτριές της αναδείχθηκαν πρώτες σε όλες τις κατηγορίες γυναικών.

Η Αγωνιστική Αναρρίχηση είναι ένα άθλημα που απαιτεί σωματική αλλά και πνευματική δύναμη και προσφέρει εκπληκτικό θέαμα.

Η όλη διοργάνωση αποτέλεσε μία ακόμα επιτυχημένη πρωτοβουλία, τόσο από άποψη οργάνωσης όσο και αριθμού συμμετοχών, για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού, ο οποίος φρόντισε για τη φιλοξενία όλων των αθλητών και των συνοδών τους, που διέμειναν στον Αλμυρό, την Αμαλιάπολη και τη Νέα Αγχίαλο. Όλοι οι φιλοξενούμενοι ευχαρίστησαν το Σύλλογο για την οργανωτική επιτυχία και την εξυπηρέτηση.

Οι κυπελλούχοι σε όλες τις κατηγορίες θα αναδειχθούν από τον Β’ αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί, και για τα δύο αθλήματα, στην Κομοτηνή στις αρχές Νοεμβρίου 2013.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…