• 17 Ιουνίου, 2013

«Νέο αίμα» στις εκλογές του Γ.Σ.Α. – Ο Βασίλης Αργυρόπουλος νέος Πρόεδρος; (έκδοση 16/6/2013)

Με νέες υποψηφιότητες πλαισιώνεται η προσπάθεια του Γ.Σ.Α. για μία καλύτερη πορεία την επόμενη διετία, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η θητεία της νέας Διοίκησης που θα προκύψει από τις εκλογές που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Λαού του Αλμυρού» τη νέα διετία θα ηγηθεί ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αργυρόπουλος, ο οποίος πιθανότατα θα είναι και ο νέος Πρόεδρος για τον Γ.Σ.Α. Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι εκ νέου υποψηφιότητες του απερχόμενου Προέδρου Γιώργου Παπακωνσταντίνου, του Ταμία Βασίλη Μούζια, του Γενικού Γραμματέα Απόστολου Τσιλιού και του Δημήτρη Κωστόπουλου.

Από εκεί και πέρα, νέες υποψηφιότητες για το τμήμα ποδοσφαίρου αναμένεται να είναι αυτές του Χρήστου Γκόβαρη, πρώην προπονητή της Δήμητρας Ευξεινούπολης, και του Δήμου Περπερίδη, ενώ και στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα αναμένεται να μπει «νέο αίμα». Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιότητας για όποιον το επιθυμεί, ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ και μπορεί να απευθυνθεί στο γραφείο που βρίσκεται απέναντι από τα ΕΛΤΑ επί της οδού Όθρυος, στον Αλμυρό, στον Γραμματέα του Συλλόγου Απόστολο Τσιλιό.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη, στο Δημαρχείο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

 

Ομόφωνη έγκριση του απολογισμού

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απελθούσας Διοίκησης του Γ.Σ.Α. από τα παρόντα μέλη του Συλλόγου, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα στη μείωση κατά 50% της συνδρομής για να έχει κανείς δικαίωμα ψήφου. Έτσι, ενώ μέχρι τώρα έπρεπε να δώσει κανείς 60 ευρώ, αποφασίστηκε να δίνει 30 ευρώ για δύο χρόνια, ένεκα της οικονομικής κρίσης.

Η Γενική Συνέλευση άρχισε με τις ευχαριστίες του απερχόμενου Προέδρου του Γ.Σ.Α. Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους άμεσους συνεργάτες του που δεν ήταν άλλοι από τα μέλη που απάρτιζαν τη Διοίκηση, τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές όλων των τμημάτων, καθώς και τον Δήμαρχο Αλμυρού για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι μαζί την περασμένη διετία.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, από την πλευρά του, ευχήθηκε να μεγαλώσει η συμμετοχή των πολιτών του Αλμυρού στα διοικητικά του Γ.Σ.Α. και αυτός θα πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος της νέας Διοίκησης, όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε.

Ο οικονομικός απολογισμός πραγματοποιήθηκε από τον Αποστόλη Τσιλιό, ο οποίος γνωστοποίησε τη μείωση του οικονομικού χρέους που παρέλαβε η απελθούσα Διοίκηση πριν από δύο χρόνια, όταν ανέλαβε.

Κοινή συνισταμένη όλων όσων πήραν το λόγο ήταν να αποδώσουν τα εύσημα στα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ, οι προσπάθειες των οποίων στηρίχτηκαν -σχεδόν αποκλειστικά- σε ντόπια παιδιά. Επίσης, το μεγαλύτερο «αγκάθι» αποτέλεσε τη διετία που πέρασε η απενεργοποίηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου, την επαναδραστηριοποίηση της οποίας ζήτησαν όλοι από τη Διοίκηση που θα εκλεγεί από τις εκλογές της 19ης Ιουνίου.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…