• 7 Ιουνίου, 2013

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου οι εκλογές στον Γ.Σ.Α.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου οι εκλογές στον Γ.Σ.Α.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απελθούσας Διοίκησης του Γ.Σ.Α. από τα παρόντα μέλη του Συλλόγου, στη Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο Δημαρχείο Αλμυρού και η Εφορευτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Βασίλη Πασχαλούδη, Στάθη Κοντοστάθη και Δημήτρη Βελάνη, θα δέχεται τις υποψηφιότητες καθημερινά από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, στην οδό Όθρυος 20, απέναντι από τα ΕΛΤΑ Αλμυρού.

Η Γενική Συνέλευση άρχισε με τις ευχαριστίες του απερχόμενου Προέδρου του Γ.Σ.Α. Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους άμεσους συνεργάτες του που δεν ήταν άλλοι από τα μέλη που απάρτιζαν τη Διοίκηση, τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές όλων των τμημάτων, καθώς και τον Δήμαρχο Αλμυρού για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι μαζί την περασμένη διετία.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού από την πλευρά του ευχήθηκε να μεγαλώσει η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών του Αλμυρού στα διοικητικά του Γ.Σ.Α. και αυτός θα πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος της νέας Διοίκησης, όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε.

Ο οικονομικός απολογισμός πραγματοποιήθηκε από τον Αποστόλη Τσιλιό, ο οποίος γνωστοποίησε τη μείωση του οικονομικού χρέους που παρέλαβε η απελθούσα Διοίκηση πριν από δύο χρόνια, όταν ανέλαβε.

Κοινή συνισταμένη όλων όσων πήραν το λόγο ήταν να αποδώσουν τα εύσημα στα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ, οι προσπάθειες των οποίων στηρίχτηκαν -σχεδόν αποκλειστικά- σε ντόπια παιδιά. Επίσης, το μεγαλύτερο «αγκάθι» αποτέλεσε τη διετία που πέρασε η απενεργοποίηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου, την επαναδραστηριοποίηση της οποίας ζήτησαν όλοι από τη Διοίκηση που θα εκλεγεί από τις εκλογές της 19ης Ιουνίου.

Μπάμπης Παπαρρίζος

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…