• 5 Ιουνίου, 2013

Η Βρύναινα φωνάζει για εγκατάλειψη

Η Βρύναινα φωνάζει για εγκατάλειψη

Άλυτα και πολλά παραμένουν τα προβλήματα στη Βρύναινα, σύμφωνα με όσα τονίζει στον «Λαό του Αλμυρού» ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Χαλκιάς, με τις φωτογραφίες να αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα.

Στο πάρκινγκ του χωριού και δρόμοι της εσωτερικής οδοποιίας έχουν …κλείσει από τα φυτά που έχουν φυτρώσει, η σωλήνα που διανέμει το νερό από την κεντρική δεξαμενή υδροδότησης του χωριού παραμένει εκτεθειμένη στον ήλιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητά του, ενώ το γήπεδο είναι αδύνατον να το περπατήσεις (πόσο μάλλον να παίξεις μπάλα), αφού τα φυτά ξεπερνάνε σε ύψος το ένα μέτρο.

 

Όχι δεν πρόκεται για …χωράφι με γαϊδουράγκαθα στη Βρύναινα, αλλά για το γήπεδο του χωριού.

 

Οι αγροτικοί δρόμοι δεν διασχίζονται ούτε με …τανκ, αν και -όπως τονίζει ο Πρόεδρος της Βρύναινας- «μηχάνημα του Δήμου Αλμυρού ήρθε πριν από μερικές ημέρες στο χωριό, χωρίς ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου να με ειδοποιήσει, με αποτέλεσμα να γίνουν …εξυπηρετήσεις σε κάποιους, χωρίς να δίνονται λύσεις σε δρόμους που οδηγούν σε χωράφια και ποιμνιοστάσια των κατοίκων της Βρύναινας».

Τέλος, εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργεί παράνομη χωματερή στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, χωρίς να καθαρίζεται η περιοχή.

 

Εικόνες ντροπής παρουσιάζει η περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σε μερικές εβδομάδες θα εορταστεί η μνήμη του, προλαβαίνει η Δημοτική Αρχή να τα καθαρίσει έως τότε…

«Τα προβλήματα έχουν γνωστοποιηθεί στους υπευθύνους, αλλά καμία απολύτως πρωτοβουλία δεν έχει αναληφθεί προς το παρόν. Ευελπιστούμε, ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεργαστεί με το Τοπικό Συμβούλιο Βρύναινας για να δώσουμε λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που περιμένουν οι κάτοικοι του χωριού να διορθωθούν», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Γιάννης Χαλκιάς.

Μπάμπης Παπαρρίζος


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…