• 31 Μαΐου, 2013

Στο τελικό στάδιο οι προετοιμασίες του 6ου Ράλι Sprint Όθρυς

Στο τελικό στάδιο οι προετοιμασίες του 6ου Ράλι Sprint Όθρυς

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες του 6ου RallySprintΟΘΡΥΣ 2013 που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στον Αλμυρό και πιο συγκεκριμένα στο βουνό των Τιτάνων.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που λάβαμε από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου: “Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η πολύπειρη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Β) και ο Δήμος Αλμυρού, πού παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, όλοι ελπίζουν σε έναν επιτυχημένο αγώνα. Η διοργάνωση των ράλλυ Όθρυς άρχισε το 2008 δειλά – δειλά και σήμερα μετά από έξι χρόνια μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι αυτός ο αγώνας «ρίζωσε».

Το 6ο RallySprintΟΘΡΥΣ που προσμετρά στο κύπελλο ασφάλτου, σχεδιάστηκε με γνώμονα το θέαμα για τους φίλους των αγώνων Ράλι, το συναγωνισμό αλλά και τη διασκέδαση για τους συμμετέχοντες. Ο πίνακας συμμετοχών ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες εμπλουτίζεται με πολύ γνωστά πληρώματα, που θα έλθουν στον Αλμυρό με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο έλεγχος εξακρίβωσης θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 14:00 έως τις 16:00 στο κατάστημα ελαστικών Γ.ΦΩΤΟΥ – Κ. ΡΑΠΤΗΣ στον Πλάτανο και εν συνεχεία, όπως είθισται, στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, στις 20:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η εορταστικού χαρακτήρα Τελετή Εκκίνησης. Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου και ώρα 10:00 τα αυτοκίνητα θα αγωνιστούν με δύο περάσματα στην πανέμορφη διαδρομή του βουνού Όθρυς, καλύπτοντας συνολικά περίπου 35 χλμ. ειδικών και 100χλμ συνολικά, πριν επιστρέψουν στον Αλμυρό για την Τελετή Τερματισμού το μεσημέρι της Κυριακής στις 13:00 περίπου. Το ServicePark θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη κεντρική πλατεία Αλμυρού την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 15:00.

Ο δρόμος για την Κυριακή 9 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα κλείσει στις 08:30 από τη διασταύρωση Αλμυρού προς Κωφοί – Μνημείο C130, έως και το πέρας του αγώνα.

Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά στο 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα στο 6944590640.

Η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των εμπλεκομένων, με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών, εγγυώνται έναν απολαυστικό και πάνω από όλα ασφαλή αγώνα για θεατές και αγωνιζόμενους.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στον αγώνα μας.

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…