• 25 Απριλίου, 2013

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο

Ο πρώτος κύκλος διαλέξεων για το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, που αφορούσε το πρόγραμμα «Ψυχολογία», ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 24 Απριλίου 2013, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού, όπου και έλαβαν χώρα όλες οι διαλέξεις.

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας με τη συνεργασία του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου, υπό την αιγίδα του φορέα υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Πολίτες Εν Γνώσει», συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών συμπολιτών μας από το σύνολο του Δήμου Αλμυρού.

Κατά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου διαλέξεων το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσούτσας, ο Πρόεδρος των «Πολιτών Εν Γνώσει» Νίκος Τζούμας, καθώς και αρκετοί από τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Τσούτσας ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος,  στηρίζοντας τη λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με τη συμμετοχή, την παρουσία και τη συμβολή τους, και υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα προγράμματα από τον ερχόμενο Οκτώβριο, εκφράζοντας την ελπίδα και την ευχή η πρωτοβουλία αυτή να συνεχίσει να αγκαλιάζεται ζεστά από τους πολίτες της περιοχής μας, ενώ αναφέρθηκε και στο «Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, ένα πρόγραμμα που πρόκειται να λάβει χώρα σε όλες τις περιοχές του Δήμου Αλμυρού και θα είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες στον πρώτο κύκλο διαλέξεων παρέλαβαν βεβαιώσεις παρακολούθησης του προγράμματος «Ψυχολογία», που ολοκληρώθηκε σε 36 ώρες, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2013, και συμπλήρωσαν ειδικά έντυπα με τις παρατηρήσεις και τις εντυπώσεις τους.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου

 


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…