• 28 Μαρτίου, 2013

Μια παράλειψη

Από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ευξεινούπολης Αλέκο Καραμπάση λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή: 

Κύριε διευθυντά,

Μ’ αυτή την επιστολή μου επιθυμώ να ζητήσω δημόσια συγνώμη για την παράληψη εκ μέρους μου αναφοράς στην εφημερίδα του τόπου μας «Λαός του Αλμυρού», κατά τη διάρκεια της ζωντανής παρουσίασης του Καρναβαλιού Ευξεινούπολης, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013.

Αισθάνομαι αυτή την ανάγκη, επειδή γνωρίζω καλά εσάς προσωπικά, αλλά και τους συνεργάτες σας, Μπάμπη Παπαρρίζο, Βιβή Τσιντσίνη και  Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου και τις προσπάθειες στήριξης και συμπαράστασης της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αλλά και όλων των πολιτιστικών πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων.

Η εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού», όπως και η ιστοσελίδα της, μπαίνουν σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην προβολή της περιοχής μας και στην ενημέρωση του κοινού.

Η σημαντική αυτή παράληψη είναι αποτέλεσμα της ζωντανής παρουσίασης και όχι πρόθεσης. Μόλις σήμερα αντιλήφθηκα την παράληψη. Αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω την σημασία της αναφοράς, παρουσία χιλιάδων επισκεπτών. Αντιλαμβάνομαι, επίσης, την ενδεχόμενη πικρία σας, την οποία και θεωρώ δικαιολογημένη. Είναι κάτι που με στενοχώρησε πάρα πολύ. Γνωρίζω, ακόμα, ότι τώρα είναι αργά και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει ή να διορθωθεί. Αναλαμβάνω απόλυτα την ευθύνη και ζητώ ειλικρινά την κατανόηση και τη συγνώμη τη δική σας, όσο και των συνεργατών σας. Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω απέναντί σας, αλλά και στην εφημερίδα που αγαπώ και διαβάζω και στηρίζω από τότε που άρχισε να εκδίδεται.

Παρακαλώ θερμά για τη δημοσίευση της επιστολής στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας σας, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.

 

Με τιμή,

Αλέξανδρος Καραμπάσης


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…