• 26 Μαρτίου, 2013

Εκδήλωση – Ενημέρωση για θέματα ασφάλειας και προστασίας στην Ανάβρα

Εκδήλωση – Ενημέρωση για θέματα ασφάλειας και προστασίας στην Ανάβρα

Από την Εθελοντική Οργάνωση Ανάβρα-Ζω λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρεται στον απόηχο της εκδήλωσης – ενημέρωσης σχετικά με θέματα ασφάλειας και προστασίας στην Ανάβρα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει τα παρακάτω:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ανάβρα εκδήλωση – ενημέρωση από τον Στάθη Κουτσιμπέλα, Αναβριώτη στην καταγωγή και ιδιοκτήτη μεγάλης εταιρείας security, για σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και προστασίας κατοικιών και ποιμνιοστασίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Οργάνωσης ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα.

Σε ένα ακροατήριο που αποτελούνταν από νέους κυρίως κτηνοτρόφους, ο Στ. Κουτσιμπέλας ανέπτυξε τόσο θεωρητικά, όσο και με πρακτικές εφαρμογές, όλα τα νέα συστήματα, έτσι ώστε να γίνουν πλήρως κατανοητά από τους παριστάμενους. Συμπλήρωσε δε ότι η παρουσία του εκεί, καθώς και όποια βοήθεια χρειαστεί να τους δώσει, γίνονται αφιλοκερδώς και στόχο έχει να τους βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να λύσουν τα προβλήματα φύλαξης που αντιμετωπίζουν.

Εμείς τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση της Εθελοντικής μας Οργάνωσης και το ενδιαφέρον που δείχνει για το χωριό».


Σχετικά Άρθρα

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…
Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

To 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου του 2024, είχε…
Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…