• 11 Μαρτίου, 2013

Πετυχημένος; ο χορός των γυναικών των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Πετυχημένος; ο χορός των γυναικών των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Διακριτικά, δώσαμε το παρόν ως εφημερίδα, την περασμένη Παρασκευή στον χορό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για ακόμη μια χρονιά.

Εκ πεποιθήσεως λοιπόν -και …κρατώντας τα εν οίκω…- θα σας μεταφέρουμε σε εικόνα και πληροφόρηση τα απολύτως απαραίτητα.

Το κρασί ήταν κρύο, το φαγητό ζεστό, η ορχήστρα (Σάκης Βουλτσίδης, Ελισάβετ, Νίκος Λούκας, Φώτης Τάμπας, Δημήτρης Γακιόπουλος, Άγγελος Τριάντος) πρόθυμη σε όλες τις παραγγελιές μας και η λαχειοφόρος πλούσια. Οι οικοδέσποινες, με εκπλήξεις πάντα, χάρισαν σε όλες μας ένα CD με τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα, αλλά και το πρώτο σκετσάκι των “κεραμιδόγατων”, για τους οποίους επίσης θα σας κρατήσουμε μυστικό τι ετοιμάζουν… Ας πούμε ότι θα έχουμε πολλά νιαουρίσματα πολιτιστικά στο προσεχές μέλλον.

Σε κάλεσμα της Μίνας Τελκή, καταχειροκροτήσαμε τα μέλη των Συλλόγων, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους και απαριθμώντας τα παρ’ ολίγο αναρίθμητα… Φιλανθρωπικοί χοροί, οικονομική και ψυχολογική βοήθεια σε οικογένειες μαθητών με ιδιαίτερες ανάγκες, αποκριάτικοι χοροί, συγκέντρωση υπογραφών για το ΕΣΥ, Συμμετοχές σε διαγωνισμούς, καλωπισμός σχολείων, διοργάνωση εκδρομών, χοροί γυναίκας, διοργάνωση ημέρας εθελοντικής αιμοδοσίας κά.

Τώρα, αν χορέψαμε… μπορεί και να χορέψαμε… αν τραγουδήσαμε, αν φλερτάραμε, αν ήπιαμε λίγο παραπάνω… Μπορεί και να τα κάναμε όλα αυτά, μπορεί και όχι… Εμείς ξέρουμε… Και μεταξύ μας θα μείνει… Αν χορός ήταν πετυχημένος… δεν θα σας πούμε. Θα σας πούμε όμως τούτο, οι θέσεις για του χρόνου είναι ήδη κρατημένες!

Τσιντσίνη Βιβή

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε το κάλεσμα των Συλλόγων και των αθλητικών ομάδων, για εθελοντική αιμοδοσία αύριο, Τρίτη 12 Μαρτίου, από τις 10 το πρωΐ έως τις 2 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού!


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…