• 10 Μαρτίου, 2013

Νίκη με ανατροπή για Αίαντα, “μεγάλο” διπλό ο Πρωτεσίλαος-Όλα τα αποτελέσματα

Νίκη με ανατροπή για Αίαντα, “μεγάλο” διπλό ο Πρωτεσίλαος-Όλα τα αποτελέσματα

Τις νίκες της αγωνιστικής πέτυχαν Αίαντας και Πρωτεσίλαος στα πλαίσια της 24ης στροφής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να χάνουν στο 60ο λεπτό στο γήπεδό τους από την Αγία Παρασκευή, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με δύο τέρματα που πέτυχαν σε διάστημα δέκα λεπτών και να πανηγυρίσουν τη νίκη που ισοδυναμεί με μισή παραμονή.

Ο Αίαντας από το 40ο λεπτό έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη σε παίκτη της Αγίας Παρασκευής για μαρκάρισμα πάνω στον Καλοδήμο. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κέρδισε πέναλτι και την αποβολή με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Νικογιάννη που επιχείρησε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, υπόδειξη την οποία αμφισβήτησε ο πάγκος του Αίαντα. Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα, αλλά υπήρχε χρόνος για να γίνει η ανατροπή.

Στο 75ο λεπτό ο Κωστούλας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ ο Χαλάτσης στο 85ο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυνόμενου, σε κεφαλιά που επιχείρησε ο ίδιος μετά από κόρνερ του Κωστούλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 57ο λεπτό ο Μπιρτσάι είχε δοκάρι.

Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Μπαράκου, Χαλάτσης, Βέργας (40ο λ.τ. Μπιρτσάι), Κοντούλης, Νικογιάννης, Καλοδήμος, Τσουκάλης (86ο Ραμαντάνης), Κωτούλας (75ο Γουρναρόπουλος), Κωστούλας.

 

Μεγάλη νίκη για τον Πρωτεσίλαο στη Σκιάθο

Τη νίκη με 1-2 κατάφερε να «κλέψει» ο Πρωτεσίλαος στην έδρα της Σκιάθου με 1-2. Οι παίκτες του Μίλτου Καλόγηρου κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους με δύο γρήγορα τέρματα. Ο Κατσαβριάς στο 5ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Αραπίτσα και ο Κόρδα με πλασέ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα της Σκιάθου στο 8ο λεπτό, έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους φτελιανούς. Η Σκιάθος μείωσε στο 28ο λεπτό, αλλά ο Πρωτεσίλαος έχασε σωρεία ευκαιριών να πάρει μία λιγότερο αγχωτική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος δύο φορές και ο Αραπίτσας άλλη μία δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ, ενώ ο πρώτος είχε δοκάρι στο 75ο λεπτό. Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν και οι Ν. Κόρκος και Κατσαβριάς στην επανάληψη. Ο Σιαμανίκος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πρωτεσίλαος: Θεοδωρίδης, Μαρικλέν, Θ. Κόρκος, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Κόρδα, Αραπίτσας, Κοντοβάς, Παπαδόπουλος (80ο Ν. Κόρκος), Κατσαβριάς, Παναγιώτου.

 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Πανιώνιος-Γ.Σ.Α. 0-3

Σκιάθος-Πρωτεσίλαος 1-2

Αίας Σ.-Αγία Παρασκευή 2-1

Δήμητρα-Εθνικός 3-1

Ακρόπολη-Σαρακηνός 4-2

Άρης-Μαγνησιακός 1-1

Πύρασος-Α.Ε. Διμηνίου 0-0

Θησέας-Α.Ε. 2002 2-0


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…