• 6 Μαρτίου, 2013

Καταγγελίες του Δημήτρη Κωνσταντίνου

Από τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Τμήματος Αλμυρού, Δημήτριο Κωνσταντίνου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

1ον  Τα δύο τελευταία χρόνια στα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, που πραγματοποιήσαμε, προσέρχονταν 3 – 4 άτομα. Όσες φορές ρώτησα τον Πρόεδρο, έλεγε με σαμποτάρουν.

2ον  Εγώ, από την ώρα που εκλέχτηκα Πρόεδρος στο Βιοτεχνικό κομμάτι του Συλλόγου, καμία φορά δεν είχα ενημέρωση, παρά μόνον λίγα προφορικά.

3ον Εγώ, σαν Κωνσταντίνου Δημήτριος, πρώτη φορά μπλέχτηκα σε κοινά για το καλό του Αλμυρού. Ο ταμίας ήταν παντελώς απών και ο πρόεδρος, κατά τη γνώμη μου, ενεργούσε ως μονάρχης.

4ον Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από ό,τι έμαθα, χωρίς να γίνει ένα έκτακτο Δ.Σ., το Επιμελητήριο έστειλε κάποια χρήματα για εκδηλώσεις στην πλατεία του Αλμυρού. Ποτέ δεν μου ζητήθηκε κάποια βοήθεια, λες κι εγώ εκλέχτηκα για να κουβαλάω το νερό στον πρόεδρο.

5ον Πήρε απόφαση μόνος και κάποια στιγμή μου ανέφερε και τον Αντιδήμαρχο, τον κ. Παπαϊωάννου, όπως την κατασκευή 3ου λυόμενου ξύλινου σπιτιού και τον στολισμό της πλατείας με φωτο-σωλήνες. Ανέθεσε από μόνος του την αγορά ξυλείας από ένα κατάστημα εμπορίου ξυλείας και ανέθεσε την ξυλουργική κατασκευή σε ξυλουργό που δεν έχει δελτία αποστολής – τιμολόγια. Έχω καταγγελίες από άλλες τρεις ξυλαποθήκες που δεν ρωτήθηκαν για να δώσουν κλειστή προσφορά. Με τη δικαιολογία ότι δεν προλάβαινε, άρα εγώ ήμουν μόνον για να κουβαλάω το νερό. Και εγώ σαν έμπορος ξυλείας δεν έπρεπε να αναμειχθώ για να μην γίνουν σχόλια. Δεκτόν Αν και δεν πιστεύω ότι επειδή είμαι σε έναν Σύλλογο απαγορεύεται να είμαι και έμπορος ξυλείας, με κλειστές προσφορές πάντα. Γιατί αν μου ανέθετε αυτήν, λόγω της εμπειρίας μου στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ήταν θέμα δύο ωρών δουλειάς το πολύ να φέρω εις πέρας τις προσφορές.

6ον Το ηλεκτρολογικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε για να φωταγωγηθεί η πλατεία, το προμήθευσε ο κύριος πρόεδρος, κόβοντας τιμολόγιο στην επιχείρησή του. Έχω 3 – 4 επίσημες καταγγελίες από καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού που δεν τους ζητήθηκε προσφορά κλειστή. Για μένα δεν επιτρεπόταν να δώσω προσφορά, για σένα πρόεδρε επιτρεπόταν; Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας.

7ον Τον Άγιο Βασίλη που έντυσαν διάλεξε αλλοδαπό, λες και δεν είχαμε άνεργους νέους Αλμυριώτες να πάρουν ένα χαρτζιλίκι, να ψωνίσουν δύο κιλά κρέας, να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.

8ον Κάλεσα Δ.Σ. και με τίμησαν όλοι οι συνάδελφοι, αλλά απόφαση και έναν τυπικό έλεγχο δεν είχα, παρά μόνον φασαρίες, γι’ αυτό κάλεσα και δημοσιογράφο.

 

Δημήτριος Κωνσταντίνου


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…