• 28 Φεβρουαρίου, 2013

Άδοξη ήττα και δεύτερη θέση για το Λύκειο Αλμυρού

Άδοξη ήττα και δεύτερη θέση για το Λύκειο Αλμυρού

Τη δεύτερη θέση στη Θεσσαλία κατέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου Αλμυρού, αφού γνώρισε άδοξη ήττα με 2-1, σήμερα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, από το 8ο Λύκειο Λάρισας, με δύο τέρματα που δέχθηκε στα δέκα τελευταία λεπτά του τελικού. Ο αγωνιστικός χώρος του Γηπέδου ΕΑΚ Βόλου αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες των παικτών του Σπύρου Μάμαλη. Στο 15ο λεπτό, ο Κλουκουτάρας έδωσε το προβάδισμα στο Λύκειο Αλμυρού, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο, η τύχη γύρισε την πλάτη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας. Στο 80ο λεπτό έγινε η ισοφάριση, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα έγινε η ολική ανατροπή, με το 8ο Λύκειο Λάρισας να κάνει το 1-2. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καραγεωργόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής της τελευταίας φάσης, όπου αν η μπάλα δεν κατέληγε στο δοκάρι, θα έδινε την ευκαιρία στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στην παράταση ή στα πέναλτι.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μάμαλης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας όχι μόνο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Θεσσαλία και την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και για το ήθος που υπέδειξαν σε όλους τους αγώνες που έδωσαν. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Λύκειο Αλμυρού: Στεργιόπουλος, Λιάκος (67ο λ.τ. Αλογάρης), Μπόσγας, Φαράντος, Κουτσούμπας, Τιμπλαλέξης, Καραγεωργόπουλος, Φάτσης (55ο Γαλατσίδας), Κλουκουτάρας, Αναστασίου, Γκάμπας.


Σχετικά Άρθρα

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…
Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

To 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου του 2024, είχε…
Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…