• 24 Φεβρουαρίου, 2013

Όμορφο θέαμα και μισή ντουζίνα γκολ στο 3-3 της Δήμητρας με τον Πρωτεσίλαο

Όμορφο θέαμα και μισή ντουζίνα γκολ στο 3-3 της Δήμητρας με τον Πρωτεσίλαο

Πλούσιο θέαμα, έξι γκολ και πολλές “μονομαχίες” προσέφεραν Δήμητρα Ευξεινούπολης και Πρωτεσίλαος στο μεταξύ τους 3-3. Μπορεί το γήπεδο να μην προσφερόταν για κάτι τέτοιο αλλά οι δύο ομάδες της περιοχής μας προσπάθησαν να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητες σε ένα γεμάτο -από φάσεις- ενενηντάλεπτο.

Ο Χατζέλας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Πρωτεσίλαο να ισοφαρίζει στο 24ο λεπτό με τον Αλέκο Παναγιώτου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος του Ντόμπος μέσα στην περιοχή, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βούλγαρης εκτέλεσε δυνατά και συρτά φάουλ από μέση απόσταση, με τον Θεοδωρίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα (2-1) με τέρμα που πέτυχε ο Ξηρομερήσιος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και από πλάγια.

Τρία λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά ο Θεοδωρίδης αντέδρασε και πάλι σωστά σε σουτ που επιχείρησε ο Χατζέλας.

Τελικά, στο 41ο λεπτό το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου κατάφερε να κάνει το 3-1 με γκολ του Ντόμπος. Ο Χατζέλας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλάτη στην εστία, οι αμυντικοί του Πρωτεσίλαου έδιωξαν προσωρινά με τον Ντόμπος να πιάνει με την πρώτη επαφή το σουτ, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον θεοδωρίδη.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι παίκτες του Μίλτου Καλόγηρου κατάφεραν να μειώσουν, μετά από συνεργασία του επιθετικού διδύμου της ομάδας. Ο Κατσαβριάς έκανε καταπληκτική μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου, βγάζοντας τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο με τον Κιλμπασάνη, με τον έμπειρο επιθετικό να νικάει με ψύχραιμο πλασέ τον νεαρό τερματοφύλακα της Δήμητρας, κάνοντας το 3-2.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά για να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου. Ο Μαρικλέν έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή της ομάδας του, κανένας από την πλευρά της Δήμητρας δεν επιχείρησε να τον μαρκάρει και ανενόχλητος έκανε γέμισμα για τον Αραπίτσα, ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ και κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Κιλμπασάνη που επιχείρησε την έξοδο, χωρίς επιτυχία όμως. Μετά την ισοφάριση για τον Πρωτεσίλαο, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του, με τις δύο ομάδες στη συνέχεια να περιορίζουν το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού τους. Μέχρι το τέλος του ματς, οι δύο ομάδες κατέγραψαν από δύο καλές ευκαιρίες. Στο 72ο λεπτό, ο Κατσαβριάς έπιασε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Κιλμπασάνη να κάνει την απόκρουση του αγώνα και με εκτίναξη στη δεξιά του γωνία να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Χατζέλας τροφοδότησε με το κεφάλι τον Θωμαΐδη, αλλά ο τελευταίος αντί να προχωρήσει εντός της περιοχής και να κάνει το σουτ με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, επέλεξε να τελειώσει τη φάση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας απελπιστικά ψηλά άουτ και πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δήμητρα: Κιλμπασάνης, Γκαρνίδης, Ξηρομερήσιος, Γρούνας (55ο λ.τ. Καραγεωργόπουλος), Ντόμπος, Θωμαΐδης, Κρανάς, Μ. Παυλίδης (76ο Τιμπλαλέξης), Χατζέλας, Βούλγαρης, Επίσκοπος (70ο Κουτσούμπας).

Πρωτεσίλαος: Θεοδωρίδης, Μαρικλέν, Κοντοβάς, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Διαμαντής, Αραπίτσας (80ο Θ. Κόρκος), Κόρδα, Παπαδόπουλος (86ο Ν. Κόρκος), Κατσαβριάς (93ο Γεωργιάδης), Αλ. Παναγιώτου.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…