• 21 Φεβρουαρίου, 2013

Με το ηλεκτρονικό πρόγραμμα «GAIA» εξοπλίζεται η ΕΑΣ του Αλμυρού

Στην παρουσίαση των δυνατοτήτων του λειτουργικού προγράμματος «GAIA» έδωσε το παρών ο Διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμυρού Γιώργος Αλεξάνδρου, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες. Το πρόγραμμα «GAIA» και οι δυνατότητές του παρουσιάστηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου, από την ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με την «Neuropublic».

Το εν λόγω πρόγραμμα θα αγορασθεί από όποιες Ενώσεις το επιθυμούν και θα αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως εργαλείο διευκόλυνσης πολλών εργασιών που έχουν ήδη ή θα αναλάβουν στο εγγύς μέλλον οι Ενώσεις όλης της χώρας.

Σύμφωνα με όσα τόνισε αποκλειστικά στον «Λαό του Αλμυρού» ο Διευθυντής της Ένωσης Αλμυρού Γιώργος Αλεξάνδρου «Η Ένωση Αλμυρού θα αγοράσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα βοηθήσει τους αγρότες όλης της Επαρχίας να προσαρμοστούν ταχύτερα στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, από τις συνεχείς αλλαγές που συμβαίνουν.

Το πρόγραμμα «GAIA» θα εγκατασταθεί στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Ένωσης και θα εξυπηρετεί τους αγρότες στις επιδοτήσεις, στην επιστροφή Φ.Π.Α., στην παροχή συμβουλών για την καλύτερη συμπλήρωση και προετοιμασία φακέλων (π.χ. Βιολογική Γεωργία, ολοκληρωμένη διαχείριση, τήρηση βιβλίων εσόδων – εξόδων από το 2014 κτλ.).

Επίσης, το εν λόγω πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί και προς εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων, στην υποχρέωση που έχουν για τήρηση μητρώου.

Μπάμπης Παπαρρίζος


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…