• 20 Φεβρουαρίου, 2013

Γ.Σ.Α.: Παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Γ.Σ.Α.: Παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Όταν η ψυχή θέλει, το σώμα ακολουθεί

 

Επική και πανάξια πρόκριση πέτυχαν οι παίκτες του Γ.Σ.Α. κόντρα στον Ρήγα Φεραίο στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι (4-2), με την κανονική διάρκεια του αγώνα όπως και την παράταση να ολοκληρώνονται χωρίς τέρματα.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Σπύρος Χαλάτσης με δύο αποκρούσεις στις εκτελέσεις των Βουραζέρη και Μπίκα, έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος, μιας και παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι του μοναδικού στόχου που διεκδικούν –από την αρχή της φετινής σεζόν- και δεν είναι άλλος από το Κύπελλο.

Οι παίκτες του Κώστα Κούτσικα άντεξαν την αγωνιστική κούραση των 120 λεπτών, σε ένα παιχνίδι που μόχθησαν περισσότερο, έτρεξαν περισσότερο και φάνηκε ότι το ήθελαν περισσότερο. Οι φάσεις που δημιούργησε ο Ρήγας –κυρίως με μακρινά σουτ- ήταν ελάχιστες και δεν απείλησε ουσιαστικά την κυανόλευκη εστία. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στον Τσουμπέκο και αν ήταν πιο τυχεροί στην κεφαλιά του Στέλιου Τσιάτσιου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ή ο διαιτητής Δαλούκας έδινε το πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Ρήγα στο πρώτο ημίχρονο σε προσπάθεια του Βούλγαρη, τότε ίσως να μην χρειαζόταν να φθάσουν στα πέναλτι για να πανηγυρίσουν.

Στα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν οι Παναγιώτου, Ελευθερίου, Νικηφοράκης και Βούλγαρης, ήταν εύστοχα, ενώ η απόκρουση του Χαλάτση στο τέταρτο πέναλτι του Ρήγα που εκτέλεσε ο Μπίκας, άρχισαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί φιλάθλων, παικτών, Διοίκησης και προπονητή, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ερχόμενο Μάιο, όταν στον τελικό του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν τον Πύρασο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι αγχιαλίτες επικράτησαν στο γήπεδο Διμηνίου με 0-3, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Π. Κοντοβά (εκτέλεση πέναλτι), Γεωργιάδη (με εκτέλεση φάουλ) και Γ. Κοντοβά (με σουτ). Οι αγχιαλίτες ολοκλήρωσαν με εννιά παίκτες, λόγω αποβολών των Ζέρη (40ο λεπτό) και Μπασδάνη (80ο λεπτό).

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Β. Τσιάτσιος (67ο Μπούρχας), Νικηφοράκης, Πλαβός, Ελευθερίου, Παρίσης (91ο Κλουκουτάρας), Τσίπη, Βούλγαρης, Αραπίτσας (101ο Μπούσης), Παναγιώτου, Σ. Τσιάτσιος.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …