• 20 Ιανουαρίου, 2013

Δήμητρα-Σαρακηνός 1-1: Ισοπαλία με …κεραυνό Χατζέλα

Δήμητρα-Σαρακηνός 1-1: Ισοπαλία με …κεραυνό Χατζέλα

Το πάθος και η δύναμη κέρδισαν στην Ευξεινούπολη, στο ματς ανάμεσα σε Δήμητρα Ευξεινούπολης και Σαρακηνό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να προηγηθούν, κάτι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι με τον Κρεββατά στο 49ο λεπτό. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου μπήκαν «μουδιασμένοι» στην επανάληψη και δέχθηκαν το γκολ, αλλά κατάφεραν να αποκαταστήσουν την τάξη με μία …βολίδα του Γιάννη Χατζέλα, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Σαρακηνού.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από δύο δεκάλεπτες διακοπές. Η πρώτη, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τον παρατηρητή του αγώνα Δημήτρη Τάσσιο, να ζητάει την αποβολή του προπονητή του Σαρακηνού από τον αγώνα, αφού τον εξύβρισε, αλλά ο Στέφανος Ξηρόφωτος, δεν το έκανε. Έτσι ο διαιτητής του αγώνα κ. Τρυφωνίδης, αναγκάστηκε να διεκόψει τον αγώνα, μέχρι ο 36χρονος προπονητής να βγει από τον αγωνιστικό αγώνα.

Η δεύτερη σημειώθηκε στο 70ο λεπτό, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πέφτει στο έδαφος μετά από απόκρουση που έκανε, πονώντας στα πλευρά. Αμέσως το ματς διακόπηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον Αργύρη Κουτσιρίμπα να σφαδάζει από τον πόνο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο από παράγοντες της Δήμητρας, αλλά τελικά ο τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με αυτοκίνητο φιλάθλου, ο οποίος έσπευσε, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, αφού κανείς δεν ήξερε πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του.

Στο Κέντρο Υγείας του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπίστωθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για ακτινογραφία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και καταγράφηκαν δύο καλές ευκαιρίες στο ενεργητικό τους. Η πρώτη σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του ημιώρου, όταν ο Κ. Παυλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, οι αμυντικοί απομάκρυναν, με τον Μάκη Παυλίδη να πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κουτσιρίμπας με ωραία εκτίναξη στην αριστερή του γωνία, κράτησε το μηδέν.

Η δεύτερη καλή φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Βούλγαρης ξεπέρασε με περίτεχνη ενέργεια τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά τον ανέτρεψε με νέο μαρκάρισμα, εντός της μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται», παρά τις έντονες διαμαρτυρίες πάγκου, κερκίδας και παικτών.

Ο Σαρακηνός είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Κρεββατά να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κιλμπασάνη, με τον νεαρό τερματοφύλακα να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά και με εκτίναξη να διώχνει σε κόρνερ, το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Σαρακηνού προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο πέφτοντας συνεχώς στο χορτάρι σε οποιοδήποτε μαρκάρισμα, προκειμένου να χαλάσουν το ρυθμό του ματς. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου ήταν άνευροι μέχρι τα μισά της επανάληψης, αν και οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο κόουτς των «πράσινων» βοήθησαν στην άνοδο της ομάδας του. Τελικά, ο «κεραυνός» που εξαπέλυσε ο Γιάννης Χατζέλας «έλυσε το Γόρδιο Δεσμό» και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στην εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Βασίλη Κιλμπασάνη, ο οποίος με τη σταθερότητά του στις επεμβάσεις και όποτε χρειάστηκε (στο γκολ που δέχθηκε δεν έφερε ευθύνη) δήλωσε παρών, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Δήμητρα: Κιλμπασάνης, Γκαρνίδης, Επίσκοπος (74ο Κρανάς), Γρούνας, Ντόμπος, Μ. Παυλίδης, Καραγεωργόπουλος (55ο Τσιάρας), Θωμαΐδης(90ο+5 Τιμπλαλέξης), Κ. Παυλίδης, Βούλγαρης, Χατζέλας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…