• 13 Ιανουαρίου, 2013

Άνετη νίκη με καλή παρουσία για τον Γ.Σ.Α. κόντρα στον Θησέα

Άνετη νίκη με καλή παρουσία για τον Γ.Σ.Α. κόντρα στον Θησέα

Τη σταθερά ανοδική του πορεία πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ο Γ.Σ.Α. με το 3-0 που νίκησε τον Θησέα. Οι «κυανόλευκοι» εμφάνισαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, αν και στον πάγκο ήταν οι Πλασταράς και Πλαβός, δύο ιδιαίτερα σημαντικές μονάδες για το Σύλλογο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες του Θησέα δεν δημιούργησε καμία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια μπροστά από την εστία του Σπύρου Χαλάταση.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι, το σύνολο του Κώστα Κούτσικα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό με σουτ του Γιάννη Παναγιώτου μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα η επόμενη καλή φάση που καταγράφεται να σημειώνεται με τη συμπλήρωση του ημιώρου.

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τέσσερις αντιπάλους, έβγαλε τη σέντρα στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, αλλά ο Παναγιώτου δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, αν και βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση απέναντι από την εστία του Αγριόδημου

Στο 42ο λεπτό επαναλήφθηκε η παραπάνω φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τον Παναγιώτου να σημειώνει το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο προπονητής του Γ.Σ.Α. προχώρησε σε μία αλλαγή, με τον Μιχάλη Μπούση να παίρνει τη θέση του Στέλιου Τσιάτσιου.

Η απόδοση των γηπεδούχων ανέβηκε κατακόρυφα και οι φάσεις που δημιούργησε στην άμυνα του Θησέα ερχόταν κατά κύματα και σίγουρα αν ήταν πιο εύστοχοι, τότε θα είχαν πετύχει περισσότερα από δύο τέρματα που τελικά σημείωσαν

Μόλις στο 47ο λεπτό, ο Αραπίτσας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βούλγαρης έκανε την προβολή από κοντά, αλλά ο Αγριόδημος, σωστά τοποθετημένος –όπως τις περισσότερες φορές- κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Στο 51ο λεπτό, ο Μπούρχας από δεξιά και πάλι, έκανε τη μεταβίβαση για τον Βούλγαρη, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Αραπίτσα, ο οποίος έπιασε ωραίο συρτό σουτ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Θησέα κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Στο 59ο λεπτό, αμυντικός των φιλοξενούμενων έκανε λάθος στο κέντρο του γηπέδου, ο Αραπίτσας πήρε την κατοχή της μπάλας, επιλέγοντας να κάνει το σουτ από πολύ μακριά, αντί να πασάρει σε Βούλγαρη ή Παναγιώτου, με αποτέλεσμα ο Αγριόδημος και πάλι να μπλοκάρει.

Στην επόμενη φάση, ο Μπούσης έβγαλε από το κέντρο ωραία κάθετη πάσα για τον Παναγιώτου, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλό του, έβγαλε τη σέντρα, αλλά οι αμυντικοί του Θησέα πρόλαβαν να διώξουν προ του Αραπίτσα.

Στο 66ο λεπτό, ο Βασίλης Τσιάτσιος εκτέλεσε πλάγιο άουτ από αριστερά, ο Αραπίτσας πάνω στη γραμμή του άουτ πέρασε δύο αντιπάλους και με σλάλομ έφθασε από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή, πλάσαρε τον Αγριόδημο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από την άλλη πλευρά.

Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από σωρεία ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» ζευγάρωσαν τα τέρματά τους.

Στο 71ο λεπτό, ο Τσίπη κράτησε την μπάλα από δεξιά παρά την πίεση και το συνεχές μαρκάρισμα του Ρενάτο, έβγαλε τη σέντρα για τον Αραπίτσα στη γωνία της μικρής περιοχής, με τον έμπειρο επιθετικό να γυρίζει υπέροχα και να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα της εστίας του Θησέα, για το 2-0.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βασίλης Τσιάτσιος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό «πραθυράκι» του Αγριόδημου, σημειώνοντας το 3-0.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Δημητριάδης, Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπούρχας, Β. Τσιάτσιος, Τσίπη, Βούλγαρης, Τσίπη (80ο Φαράντος), Βούλγαρης, Παναγιώτου, Σ. Τσιάτσιος (46ο Μπούσης), Αραπίτσας (78ο Κλουκουτάρας).

 

Τα αποτελέσματα Α’ ΕΠΣΘ (16η αγωνιστική)

Μαγνησιακός-Πύρασος 1-2

ΑΕ Διμηνίου-Πανιώνιος 4-0

AE 2002-Πρωτεσίλαος 1-0

Εθνικός -Ακρόπολη 0-0

Αγ. Παρασκευή-Δήμητρα 0-2

Σαρακηνός-Άρης 1-1

Αίας Σ.-Σκιάθος 1-2


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…