• 8 Ιανουαρίου, 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στον “Λαό”

Προ ολίγων ημερών, υπέπεσε στην αντίληψή μας η ύπαρξη δύο καμουφλαρισμένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα της επί της οδού Θερμοπυλών οικίας.

Οι κεραίες είναι έτσι μονταρισμένες και τοποθετημένες, ώστε να μην υποπίπτουν στην αντίληψη κάποιου εύκολα, δηλαδή έχουν σκοπό να ξεγελάσουν τους περίοικους για τη χρησιμότητά τους και για τους κινδύνους που δημιουργούν.

Επειδή η τοποθέτηση τέτοιων κεραιών και σε άλλα μέρη της Ελλάδας δημιούργησε αναταραχή, διαδηλώσεις, δικαστικούς αγώνες, λόγω των κινδύνων που συνεπάγεται η ακτινοβολία τους, και ήδη δικαστικά έχει απαγορευτεί η λειτουργία τους σε κατοικημένες περιοχές, αποφασίσαμε όλοι οι περίοικοι τα κάτωθι, προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία των παιδιών μας και τη δική μας:

α) Να συγκεντρώσουμε υπογραφές διαμαρτυρίας όλων μας.

β) Να απαιτήσουμε την απομάκρυνση των κεραιών από τον ιδιοκτήτη της οικίας και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, οι οποίοι αποκομίζουν κέρδη και γεμίζουν κινδύνους εμάς.

γ) Να κοινοποιήσουμε το εν λόγω έγγραφο στον Δήμαρχο Αλμυρού, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλμυρού, στον Συνήγορο του Πολίτη, στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στον ιδιοκτήτη της οικίας, όπου τοποθετήθηκε παράνομα η κεραία, στην τοπική εφημερίδα.

δ) Εάν δεν απομακρυνθεί άμεσα η κεραία, θα ενεργήσουμε τα νόμιμα διά της δικαστικής οδού, προκειμένου να περιφρουρήσουμε την υγεία μας και των παιδιών μας και επιπροσθέτως θα ζητήσουμε αποζημίωση από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αλλά και από τον ιδιοκτήτη της οικίας.

ε) Ζητούμε ιδιαίτερα από τον κ. Δήμαρχο, να μας συμπαρασταθεί.

 

Οι περίοικοι που υπογράφουν:

Καρατάσιος Γεώργιος, Καρατάσιος Σταύρος, Δημητρίου Ηλίας, Μηλιώνης Σταύρος, Θεοχαρόπουλος Δημήτριος, Ματούλας Γεώργιος, Μπακάλης Νικόλαος, Βασιλάκος Σπύρος, Μαμούρα Δήμητρα, Αγγελίδης Χρήστος, Τσιγάνης Παναγιώτης, Καπνιάς Κων/νος, Καμόσος Δημήτριος, Φλουδάρα Λίτσα, Μακρής Βασίλειος, Τζουβάρας Στέργιος, Μπόθου Αικατερίνη, Βασιλόπουλος Γρηγόριος, Παπακωνσταντίνου Ταξιάρχης, Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, Πρεβεζιάνος Κων/νος, Μαντζωρογεώργου Χρυσούλα.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…