• 5 Ιανουαρίου, 2013

Αποκλεισμός στο Κύπελλο για τον Πρωτεσίλαο

Αποκλεισμός στο Κύπελλο για τον Πρωτεσίλαο

Την εντός έδρας ήττα από την Α.Ε. Διμηνίου με 0-3 γνώρισε ο Πρωτεσίλαος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.Η ομάδα του Μίλτου Καλόγηρου προσπάθησε να αντισταθεί στη μία εκ των δύο πρωτοπόρων ομάδων του Πρωταθλήματος, αλλά λίγο η ανωτερότητα του αντιπάλου, λίγο η άρνηση του διαιτητή Σκουλά να υποδείξει πέναλτι σε ανατροπή του Θοδωρή Κόρκου εντός της περιοχής, λίγο η αστοχία των επιθετικών του, ήταν οι σημαντικότερες αιτίες για τη δεύτερη σερί ήττα από το Διμήνι.

Οι φτελιανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην υπόδειξη του κ. Σκουλά για τη φάση που σημειώθηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Θ. Κόρκος έπεσε στο έδαφος μετά από τράβηγμα της φανέλας του από αντίπαλο, εντός περιοχής όπως λένε παράγοντες του Πρωτεσίλαου, αλλά ο άρχων του αγώνα είχε διαφορετική άποψη και υπέδειξε την παράβαση πίσω από τη γραμμή της περιοχής του Διμηνίου, υποδεικνύοντας φάουλ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο τέρματα στο 25ο και 42ο λεπτό, κάνοντας το σκορ 0-3, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πτελεού περιόρισε τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τέρμα με τον Παπαδόπουλου, σε δύο τετ-α-τετ που είχε. Στο 68ο λεπτό ο Πρωτεσίλαος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατσαβριά με απ’ ευθείας κόκκινη, μετά από ανταλλαγή ύβρεων με παίκτη του πάγκου της Α.Ε. Διμηνίου. Την ίδια τύχη είχε και ο παίκτης των φιλοξενούμενων, αλλά δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Πρωτεσίλαος: Πρέζας, Μαρικλέν, Κοντοβάς, Λεϊμονής, Β. Σιαμανίκος, Γεωργιάδης (58ο Κ. Κόρκος), Αραπίτσας (46ο Μιχόπουλος), Θ. Κόρκος, Κόρδας, Παπαδόπουλος (76ο Αλ. Παναγιώτου), Κατσαβριάς.

*Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, ο Πύρασος επικράτησε με 2-0 του Θησέα και είναι η τρίτη ομάδα μαζί με τον Γ.Σ.Α. και την Α.Ε. Διμηνίου, που πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η τέταρτη ομάδα θα προκύψει από την αναμέτρηση του Βελεστίνου, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε Ρήγα και Σκιάθο.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…