• 11 Δεκεμβρίου, 2012

Γιώργου Τσιντσίνη: Κι αν ΔΕΝ καταστραφούμε;

Γιώργου Τσιντσίνη: Κι αν ΔΕΝ καταστραφούμε;

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το μεσημέρι μην ντυθείτε βαριά και να φορέσετε αθλητικά παπούτσια….

Αποβραδίς, όμως, να κάνετε όλα εκείνα που σας αρέσουν, όπως π.χ. λουκούλλειο δείπνο, καυτό και χαλαρωτικό μπάνιο, εξαντλητικό σεξ, να δείτε όλα τα Τούρκικα σήριαλ, να κάνετε like στα facebook του Τσίπρα και του Καμμένου, να στείλετε ερωτικό ραβασάκι στον Στρατούλη, να μουντζώσετε την τηλεόραση στις ειδήσεις, να τηλεφωνήσετε για μπινελίκια στον μπατζανάκη, να κάψετε στο τζάκι όλους τους απλήρωτους λογαριασμούς, να κλείσετε το μάτι στη χυμώδη ζωντοχήρα που μένει απέναντι, να κλειδώσετε στο υπόγειο την πεθερά σας, να βγάλετε για πιπί το σκύλο, να κατεβάσετε τρεις βότκες μονοκοπανιάς, να ακούσετε στο youtube ρεμπέτικα κ.ο.κ.

Τούτα διότι, αν πιστέψουμε όλες τις λεκανομαντείες των ημερών, που ερμηνεύουν αυθαίρετα τα ημερολόγια των Μάγια και την ευθυγράμμιση των πλανητών, το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου πρόκειται να καταστραφεί ο κόσμος και είναι λίγο εγωιστικό να πιστεύετε -ο καθένας και η καθεμιά από σας- ότι πρόκειται να γλιτώσετε και να αποφύγετε να δείτε κατάματα (ε, ναι, θα βγάλετε τα Ry Ban) τον Δημιουργό σας.

Άλλωστε, όσοι πιστεύετε σε κόλαση και παράδεισο, πρέπει να αισιοδοξείτε. Έχουν βάση οι φήμες που λένε, ότι -τα τρία τελευταία χρόνια- κάθε φορά που πληρώνατε κάποιο χαράτσι ή φόρο, τραπεζικό δάνειο ή άλλα επαχθή πράγματα, ο Άγιος Πέτρος έσβηνε κι από καμιά κατοσταριά αμαρτίες σας.

Όχι μόνο γιατί οι Άγιοι είναι φιλεύσπλαχνοι, μακρόθυμοι και πολυέλαιοι, αλλά γιατί φοβούνται πως όταν σελαγίσει «καταπάνω» και ο κατεστραμμένος Στουρνάρας, μπορεί να ζητήσει κι απ’ αυτούς φορολογική δήλωση και πόθεν έσχες. Άσε που μπορεί να ρίξει και κανένα Άγιο Πέτρο σε διαθεσιμότητα.

Οπότε, μην ανησυχείτε… Το ταξίδι σας προς τους Ουρανούς θα είναι καλό και ανέφελο, θα σας περιμένουν όπως κάποτε περίμεναν τον Ιώβ, αν εξαιρέσει κανείς ένα κάποιο τσουρούφλισμα που θα υποστείτε, την ώρα που θα καταστρέφεστε.

Απαραίτητο είναι, όμως, το ελαφρύ ντύσιμο και τα αθλητικά παπούτσια.

Γιατί ναι μεν μπορεί να συμβούν όλα τα αισιόδοξα που σας περιγράφω παραπάνω, αλλά καλού – κακού πρέπει να έχετε και την πρόνοια (την ώρα της καταστροφής) να υλοποιήσετε επιτυχώς το «τρεχάτε, ποδαράκια μου, να μην σας χέσει ο κώλος».

Άλλωστε, τα αθλητικά παπούτσια θα σας χρειαστούν κυρίως στη δυσμενέστερη των εξελίξεων: Δηλαδή, αν ΔΕΝ καταστραφούμε.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…