• 10 Δεκεμβρίου, 2012

Επιστολές αναγνωστών – Τιμωρία στους κλέφτες

Από τον αναγνώστη μας κ. Αργύρη Κοντινόπουλο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Θα ήθελα και εγώ να αποταθώ σε ορισμένους δημοσιογράφους και να τους πω, όταν κάνετε μια ερώτηση στους πολίτες, ρωτήστε τους αν γνωρίζουν τι θα πει «κούρεμα του χρέους» και όχι να ακούτε όσα λέγονται μέσα στα καφενεία, γιατί εκεί υπάρχουν και ορισμένοι που παίρνουν 10.000, 20.000 έως και 50.000 ευρώ επιδότησης. Αυτοί δεν πρέπει να φορολογούνται; Άκουσα για άλλους στη Λάρισα ότι παίρνουν 50.000 και 100.000 επιδοτήσεις.

Βγείτε στους δρόμους και ρωτήστε τους πολίτες, τι θα πει κούρεμα, και θα διαπιστώσετε ότι το 80 τοις εκατό δεν γνωρίζει. Νομίζει ο κόσμος ότι θέλουν να μας πάρουν το ευρώ και να μας το κόψουνε 20 – 30 τοις εκατό. Αυτή είναι η γνώμη τους.

Κατατοπίστε τον λαό, να ξέρει ο κάθε Έλληνας τι θα πει κούρεμα. Δεν φτάνει που δεν γνωρίζουν, ειρωνεύονται ότι είναι πιο έξυπνοι.

Ρώτησα τουλάχιστον πέντε άτομα και μου είπανε με ειρωνεία «θέλετε να πάμε στη δραχμή;» Λυπάμαι με αυτούς τους ανθρώπους.Όταν οι μαθητές του Χριστού είπανε «Δάσκαλε αυτοί που μας κυνηγούν είναι οι δούλοι;» η απάντηση του Χριστού ήτανε «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι».

Βρισκόμαστε στον εικοστό πρώτο αιώνα και εμείς ακόμα κοιμόμαστε και ακόμα υπάρχουν τα κομματόσκυλα να ξανα-διορίσουν τα «δικά μας παιδιά» και ψηφίζουμε αυτούς που φέρανε την χώρα μας σε αυτά τα χάλια.

Τους ψηφίσαμε τώρα να μας σώσουν και να ακούς ότι χάθηκε το CD της Λαγκάρντ που είχε σταλεί εδώ και δύο χρόνια. Τι μπορεί να πει ο κάθε Έλληνας, πώς να τους χαρακτηρίσει, ψεύτες; Κλέφτες; Κλέφτες και ψεύτες σίγουρα είναι διότι άκουσα έναν βουλευτή της ΝΔ να λέει «ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια, αλλά δεν είναι καιρός ακόμα».

Και να βλέπεις τα παιδιά των κυβερνητών να πηγαίνουν στο εξωτερικό να σπουδάξουν και να ‘ρχονται με πολλά διπλώματα. Έπειτα τους βάζουμε στην πίστα και τους βγάζουμε βουλευτές. Κληρονομικό βλέπεις… Να κάνεις αριστούχους; Αυτοί δεν μπορούν, γιατί δεν έχουν Μπάρμπα στην Κορώνη. Βλέπεις οι παλιοί βουλευτές έχουν καλό πιπίνι και σπούδασαν για λαοπλάνοι και όχι να προσπαθούν να κάνουν την χώρα τους να παράγει. Και να μην μας κυβερνούν οι ξένοι.

Πότε θα πιάσετε τους κλέφτες, αυτούς που στείλανε τα χρήματα σε ξένες τράπεζες; Αυτά περιμένει ο λαός δύο χρόνια. Και να αλλάξετε τους νόμους του Συντάγματος, ώστε να τιμωρούνται οι βουλευτές όπως ο κάθε πολίτης.

 

Με εκτίμηση

Κοντινόπουλος Αργύρης


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…