• 3 Δεκεμβρίου, 2012

Μπάσκετ Γ.Σ.Α.: Επιβλήθηκε και της Νίκαιας

Μπάσκετ Γ.Σ.Α.: Επιβλήθηκε και της Νίκαιας

Νικητής στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής αναδείχθηκε το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Α., επικρατώντας δύσκολα με 86-81 της μέχρι πρότινος αήττητης Νίκαιας Λάρισας.

Οι παίκτες του Θανάση Φλεβάρη, μπροστά σε διακόσιους και πλέον φιλάθλους του, οι οποίοι κατέκλεισαν το Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου. Εξαιρετικοί για ακόμα ένα ματς οι Καραγιώργος και Χρήστος Ξύδης, οι οποίοι πέτυχαν 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, δηλαδή τους μισούς από τους συνολικά 86! Πολύτιμη ήταν η βοήθεια όλων των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν και οι «κυανόλευκοι» απέδειξαν ότι η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τους Ν.Α. Νίκης ήταν μία κακή παρένθεση. Επιπλέον, διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους, κάνοντας το τρία στα τρία.

Όλοι στο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Α. στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου το ερχόμενο Σάββατο, στις 6 το απόγευμα. Σε αυτό ο Θανάσης Φλεβάρης θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Βασίλη Θέου.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 39-40, 61-56, 86-81

Γ.Σ.Α.: Σπύρας, Καραγιώργος 23(2), Συνάζος, Κουρκούμπας 5, Χ. Ξύδης 20(1), Γ. Ξύδης, Διανέλλος 13, Γκουγκουτούδης, Γεροκώστας 8, Νάκξος, Αραμπατζής 8(1), Βαλαμούτης 9.

 

Συνεχίζει με νίκες το εφηβικό

Το τρία στα τρία έκανε το εφηβικό τμήμα του Γ.Σ.Α., συντρίβοντας τον Γ.Σ. «Νίκη» στον Αλμυρό με 89-29! Αντίθετα, το παιδικό τμήμα γνώρισε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά στον Αλμυρό από το B.C. Volos με 42-78.

Το ερχόμενο Σάββατο το εφηβικό, στις 4 μετά το μεσημέρι, θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ το παιδικό δύο ώρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστεί κόντρα στην Ανάληψη.

 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Λεχώνια-Νέοι Αθλητές Νίκης 60-42

Μύτικας-Γ.Σ. Βόλου 54-85

Εθνικός Λάρισας-Ολύμπια 70-47

Ανάληψη-Ολυμπιακός Β. 50-65


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …