• 22 Νοεμβρίου, 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ζαχαρόπουλου με τα μέλη των Συλλόγων Γονέων – Δελτίο Τύπου των Συλλόγων και δήλωση Ζαχαρόπουλου

Σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Αριστείδη Ζαχαρόπουλου, με τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Αλμυρού, για το ζήτημα των εφημεριών και γενικότερα της λειτουργίας του ΕΣΥ Αλμυρού.

 

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου των Συλλόγων:

«Εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Αλμυρού, σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, κατά τις μεσημβρινές ώρες, είχαμε πολύωρη συζήτηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, κ. Αριστείδη Ζαχαρόπουλο.

Με καθαρές κουβέντες και σε ζεστό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο ΕΣΥ Αλμυρού, γενικά, αλλά και ειδικά για το θέμα της 2ης εφημερίας και του παιδιάτρου.

Οι απόψεις μας είναι πολύ κοντά, αν και φαίνεται ότι ο κ. Ζαχαρόπουλος δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα που του επισημάναμε, από τη θέση του Διοικητή, καθότι προκύπτουν από εντολές του Υπουργείου.

Γι’ αυτό και τα μέλη των Συλλόγων, κρατώντας την ενημέρωση και τις συμβουλές του κ. Ζαχαρόπουλου, συνεχίζουμε με τη δύναμη των χιλιάδων υπογραφών που συγκεντρώσαμε και με νομικά μέσα.»

 

Ακολουθεί δήλωση του Αριστείδη Ζαχαρόπουλου:

«Η σημερινή συνάντηση ήταν αρκούντως διαφορετική. Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω πολίτες, από πρώτο χέρι, για τις διαδικασίες που αφορούν τη λειτουργία του ΕΣΥ. Μέσα από αυτή την ανταλλαγή, είναι φυσικό ως μέλη της κοινωνίας στο πολιτειακό σύστημα να έχουν τη θέση εντολέα. Μπορούν και δικαιούνται να αναλάβουν τις κατάλληλες πρωτοβουλίες.»

Τσιντσίνη Βιβή


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…