• 19 Νοεμβρίου, 2012

Κινητοποίηση για να γεμίσει το «Κοινωνικό καλάθι» του Δήμου

Ο Δήμος Αλμυρού, σε συνεργασία με άλλες τοπικές αρχές, Κοινωνικούς φορείς, επιχειρήσεις, αλλά και όλους τους ευαίσθητους δημότες μας και φέτος τα Χριστούγεννα, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά την κοινωνική δράση Χριστουγεννιάτικο Κοινωνικό «καλάθι».

Όπως μάς ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε από τον Δήμο Αλμυρού «στόχος της δράσης αυτής είναι, οι άπορες οικογένειες του Δήμου μας, να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα όπως ζυμαρικά, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, αλεύρι, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μακριάς διάρκειας, καθώς και παιχνίδια ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Η πρωτοβουλία μας αυτή έχει σαν στόχο και φέτος, να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή καθότι στηρίζεται στις εθελοντικές προσφορές επιχειρήσεων, αλλά και όλων εσάς των συνδημοτών μας.

Τα διατιθέμενα προϊόντα μακράς διάρκειας, στα οποία τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, προέρχονται κυρίως από καταστήματα και επιλεγμένους προμηθευτές, ενώ απευθύνουμε κάλεσμα για τη συνεισφορά όλων σας. Τα προϊόντα αλλά και τα παιχνίδια θα συγκεντρώνονται από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου του 2012 πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες. Ως χώρος συγκέντρωσης για τον Αλμυρό έχει επιλεγεί το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ για τις γύρω περιοχές οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή- επικοινωνία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων προκειμένου να ενημερωθούν για τους χώρους όπου θα μπορούν να προσφέρουν τα προϊόντα τους.

Εάν κάποιος χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες, μπορεί να απευθυνθεί και στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Δημάρχου Αλμυρού στα τηλέφωνα 2422350214 και 2422350204.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης και εθελοντών πολιτών που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, προέκυψε ισχυρή εθελοντική ομάδα, η οποία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ώστε και φέτος το κοινωνικό καλάθι του Δήμου Αλμυρού, να ανακουφίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…