• 19 Νοεμβρίου, 2012

Επιτυχίες για τους Μαχητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας «KYOKUSHIN FIGHTING STYLES»

Επιτυχίες για τους Μαχητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας «KYOKUSHIN FIGHTING STYLES»

Συνολικά 51 μετάλλια, ήτοι 13 χρυσά, 21 ασημένια και εφτά χάλκινα ήταν η συγκομιδή των ΜΑΧΗΤΩΝ και του Δασκάλου τους κ. Αντώνη Λεωνίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας (KYOKUSHIN FIGHTING STYLES), το οποίο διεξήχθη στην πόλη της Καλαμπάκας την προηγούμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 250 αθλητών, απ’ όλη την Ελλάδα.

Αθλητές από πέντε ετών και άνω και από κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Θήβα, Λαμία, Λάρισα, Παλαμά, Καλαμπάκα, Ν. Αγχίαλος, Ευξεινούπολη και Αλμυρό, αγωνίστηκαν όλοι στην πολεμική τέχνη του KYOKUSHIN KARATE με όρους knock down πλήρους επαφής και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διεξήχθη σε δύο σκέλη. Το πρώτο, άρχισε στις 10 το πρωί με τις κατηγορίες των παμπαίδων, παίδων, κορασίδων, νέων, ανδρών και γυναικών, όπου λειτουργούσαν 2 tatami και το ring ταυτόχρονα για τη μη καθυστέρηση των αγώνων, ενώ οι απονομές των αθλητών γινόταν κατευθείαν μετά το τέλος της κατηγορίας τους.

Το δεύτερο σκέλος, ήταν η βραδιά των πρωταθλητών όπου επίλεκτοι πρωταθλητές του kyokushin karate, αγωνίστηκαν πάνω στο ring με όρους knock down kyokushin karate με γυμνά χέρια -χωρίς προστατευτικά- σε τρεις γύρους των δύο λεπτών ο καθένας, προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους φίλους του αθλήματος που κατέκλισαν το κλειστό γήπεδο της Καλαμπάκας.

Ο αθλητής των Μαχητών Νικόλαος Καψόπουλος -αν και μόλις 16 ετών- κατάφερε να αναδειχτεί ο καλύτερος Μαχητής της Ελλάδος στην κατηγορία του, κερδίζοντας με knock out τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο αντίπαλο του στα μέσα του πρώτου γύρου, χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης.

Ο δάσκαλος των Μαχητών κ. Αντώνης Λεωνίδας, συνεχάρη όλους τους αθλητές για τη μεγάλη τους επιτυχία, αλλά και το ήθος και τη συμπεριφορά που έδειξαν στους αγώνες και τόνισε πως με πειθαρχία και σωστή προπόνηση μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…