• 19 Νοεμβρίου, 2012

Ενημέρωση από Ι.ΚΤΕΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε.

Ενημέρωση από Ι.ΚΤΕΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε.

Μετά από πληθώρα ερωτήσεων προς την εταιρεία μας, εμείς το Ι.ΚΤΕΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,  θεωρούμε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας και την στάση μας σε ότι αφορά το κοστολόγιο για την διενέργεια του ΚΤΕΟ.

Σε όλη την χώρα η τιμή διενέργειας ΚΤΕΟ για τα Ι.Χ οχήματα, βάσει επίσημων στατιστικών  της Ένωσης Ιδιοκτητών ΙΚΤΕΟ κυμαίνεται μεταξύ 35€ – 60 €.

Όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες που δουλεύουν με αυτές τις τιμές δεν έγιναν ξαφνικά πλούσιοι εκμεταλλευόμενοι τον κόσμο. Απλά τα έξοδα για την επένδυση, την συντήρηση, τις διακριβώσεις και τις μισθοδοσίες  του προσωπικού είναι τεράστια.

Βέβαια και στο δικό μας κλάδο υπάρχουν επιχειρηματίες με πολλά χρήματα από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που επενδύουν στα ΚΤΕΟ με σκοπό να αφανίσουν τους μικρούς ανταγωνιστές με διάφορα τεχνάσματα ώστε να μείνουν μόνοι τους σε μια περιοχή και μετά να κάνουν ότι θέλουν στο θέμα της τιμής και τις ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όλοι μας στο ΙΚΤΕΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΕ, εργοδότες και προσωπικό, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες του τόπου μας και καθενός προσωπικά.

Ο καθένας μας έχει να πει και μια περίπτωση κάποιου τίμιου ανθρώπου που με κόπο και αγωνία άνοιξε μια επιχείρηση και τελικά δεν τα κατάφερε γιατί ήρθε κάποιος άγνωστος από κάπου αλλού που χωρίς να διαθέσει μια δεκάρα στην τοπική αγορά του άρπαξε τη δουλειά.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι όπως ξέρουμε. Με αξιοπρέπεια, με επαγγελματισμό, με επίγνωση του τι βιώνει ο καθένας μας, με χαμόγελο και ευγένεια. Χωρίς να εξευτελίζουμε προσωπικότητες ζητώντας κάρτες ανεργίας για να κάνουμε κάποια έκπτωση και λέγοντας πως οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Γιατί οι φίλοι είμαστε εμείς.

Διατηρούμε την  τιμή στο χαμηλότερο επίπεδο της αγοράς αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες όλου του κόσμου από την μία αλλά και καθιστώντας την εταιρία μας βιώσιμη και τυπική στις υποχρεώσεις της προς το προσωπικό, τους ντόπιους προμηθευτές μας και το κράτος από την άλλη.

Ότι άλλες τιμές υπάρχουν στην αγορά είναι στην κρίση του καθενός από εσάς να ρωτήσει, να προβληματιστεί και να αναρωτηθεί τι συμβαίνει.

Το σίγουρο είναι πως εμείς όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας μια επένδυση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που όλα αυτά τα χρήματα παρέμειναν στην τοπική αγορά και στήριξαν ντόπιους επαγγελματίες και δίνοντας δουλειά σε 20 οικογένειες, δεν σας εκμεταλλευόμαστε.

 

Και για αυτό μπορούμε και σας κοιτάμε στα μάτια.

 

Ι.ΚΤΕΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε.


Σχετικά Άρθρα

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…
Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

Αποδοτικό το συνέδριο της ΕΣΕΤ στην φιλόξενη Αλεξανδρούπολη

To 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου του 2024, είχε…
Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…