• 12 Νοεμβρίου, 2012

Τμήμα Μπάσκετ Γ.Σ.Α.: Δύσκολα νίκησε τα Λεχώνια

Τμήμα Μπάσκετ Γ.Σ.Α.: Δύσκολα νίκησε τα Λεχώνια

Πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς, επιβλήθηκε ο Γ.Σ.Α. του Α.Ο. Λεχωνίων το περασμένο Σάββατο, όπως δείχνει και το τελικό σκορ (88-85).

Αυτό που κρατάει από το παιχνίδι αυτό το σύνολο του Θανάση Φλεβάρη είναι η νίκη και οι δύο βαθμοί και όχι τόσο η εμφάνιση. Για ακόμα ένα ματς, ο Καραγιώργος ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας τους μισούς πόντους της ομάδας του, ενώ είχε και πέντε εύστοχα τρίποντα!

Το παιχνίδι αυτό, ενώ ήταν να γίνει στο Κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», σύμφωνα με το πρόγραμμα αγωνιστικών της ΕΣΚΑΘ, αλλά η στάση εργασίας των εργαζομένων στα Γυμναστήρια του Βόλου, έφερε σε συνεννόηση τους δύο Συλλόγους και αποφάσισαν να γίνει το παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Αλμυρό και το αντίστοιχο του δεύτερου να γίνει στο Βόλο.

Με τη νίκη αυτή, οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με  Νίκαια και Γ.Σ.Β., ενώ το ερχόμενο Σάββατο, 17 Νοεμβρίου, για την τέταρτη αγωνιστική θα φιλοξενηθούν από τους Ν.Α. Νίκης, στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, στις 7 και μισή το απόγευμα.

Δεκάλεπτα: 18-9, 41-40, 65-60, 88-85

Γ.Σ.Α.: Σπύρας 2, Καραγιώργος 43 (5), Συνάζος, Κουρκούμπας 2, Χρ. Ξύδης 12 (2), Νάκος, Θέος 16, Γκουγκουτούδης, Γεροκώστας 2, Διανέλλος 2, Βαλαμούτης 9. Απουσίαζαν, λόγω τραυματισμού, οι Αραμπατζής και Γιάννης Ξύδης.

Τέλος, την ερχόμενη Κυριακή, αρχίζουν τα πρωταθλήματα υποδομών. Τα δύο τμήματα του Γ.Σ.Α. θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στην πρώτη αγωνιστική, εντός έδρας. Το Εφηβικό, στις 10 το πρωί της Κυριακής,  θα φιλοξενήσει την Ανάληψη, ενώ στις 11 και μισή, το Παιδικό το αντίστοιχο τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

*Το Τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Α. και η Λέσχη Φίλων εύχονται στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Θέο, ο οποίος παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στις τάξεις της Αεροπορίας, καλή θητεία.


Σχετικά Άρθρα

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Σούρπης συγχαίρει τους μαθητές και…
Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Μαγνησίας -τον Ιούλιο του 2023- που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα…
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των…

Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους που επιστρατεύθηκαν και εξορμούν σε όλη τη Θεσσαλία, ιχνηλατώντας όλα τα ζώα,…