• 4 Νοεμβρίου, 2012

Γ.Σ.Α.: Δεν κερδίζει στα ντέρμπι

Γ.Σ.Α.: Δεν κερδίζει στα ντέρμπι

Την τρίτη ήττα σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια γνώρισε ο Γ.Σ.Α., αυτή τη φορά από την πρωτοπόρο Α.Ε. Διμηνίου με 0-1. Σκόρερ για τους νικητές ο Μπαντάς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν κερδίσει εντός έδρας μόνο τον Αίαντα με 1-0, ενώ έχουν χάσει από Πύρασο, Σαρακηνό και Διμήνι, με το ίδιο σκορ (0-1). Πάντως εκτός έδρας παραμένει αήττητος, με δύο ισοπαλίες (2-2 με Θησέα και 1-1 με Ακρόπολη) και μία νίκη (με την Αγία Παρασκευή 0-1). Μετά και από αυτή την ήττα, ο Γ.Σ.Α. παραμένει 13 βαθμούς μακριά απο την κορυφή και είναι απίθανο να δικεκδικήσει κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα, μόλις εφτά αγωνιστικές από την έναρξή του.

Οι παίκτες του Κώστα Κούτσικα παρουσίασαν δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα ανά ημίχρονο, με το πρώτο 45λεπτο να πιάνουν καλή απόδοση και δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα με τον Χειλά από πλεονεκτική θέση και αμαρκάριστος να πιάνει το σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 9ο λεπτό, όταν μετά από γέμισμα του Γιάννη Παναγιώτου, ο Πλασταράς άφησε την μπάλα να περάσει για τον επερχόμενο Χειλά, ο οποίος με την μία πάσαρε στον Πλασταρά, που προηγουμένως είχε ελευθερωθεί από το μαρκάρισμα του αντιπάλου και ανενόχλητος έπιασε το σουτ, αλλά ήταν αδύναμο και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει.

Στο 20ο λεπτό ο Βούλγαρης είχε τραυματισμό, όταν γύρισε τον αστράγαλο σε πτώση του, μετά από εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και στη θέση του πέρασε ο Νικηφοράκης.

Οι διμηνιώτες μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σπύρου Χαλάτση και δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 25ο λεπτό. Ο Ζαρκάδας πέρασε τον Νικηφοράκη από αριστερά και έβγαλε ωραία σέντρα για τον Γκίκα, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλα ο Β. Τσιάτσιος σωστά τοποθετημένος μπήκε στην πορεία της μπάλας και παραχώρησε πλάγιο άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή για το σύνολο του Κώστα Κούτσικα δημιουργήθηκε από γέμισμα της άμυνας με την μπάλα να διεκδικείται από Μπαντά και Πλασταρά με τον τελευταίο να ξεπερνάει το μαρκάρισμα του αντιπάλου του και μόνος του να φθάνει μπροστά από την αντίπαλη εστία, αλλά ήταν σε πλάγια θέση και το σουτ που έπιασε, δεν ήταν ικανό να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με την έναρξη της επανάληψης και αφού είχαν περάσει τρία λεπτά, ο Αραπίτσας επιχείρησε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πέρασε τρεις αντιπάλους σε μικρό χώρο και την κατάλληλη στιγμή έκανε την «κοφτή» κάθετη πάσα προς τον Πλασταρά, με τον έμπειρο επιθετικό να αφήνει πίσω του τον Μοράλες, αλλά για ακόμα μία φορά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια το Διμήνι πέτυχε το γκολ από μία στημένη φάση, με τους παίκτες του Γ.Σ.Α. να μην μπορούν να απαντήσουν, μιάς και ο τρόπος που προσπάθησε να το κάνει ήταν κάπως ανορθόδοξος από το 60ο λεπτό και μέχρι το τέλος.

Ο Κώστας Κουτσικας επέλεξε σ’ αυτό το παιχνίδι την αρχική ενδεκάδα που είχε επιλέξει και στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων, την περασμένη εβδομάδα, για το ματς Κυπέλλου.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Β. Τσιάτσιος, Σ. Τσιάτσιος, Πλαβός, Δημητριάδης, Βούλγαρης (20ο λ.τ. Νικηφοράκης), Χειλάς, Γ. Παναγιώτου, Τσίπη (67ο Μπούρχας), Αραπίτσας (86ο Ελευθερίου), Πλασταράς.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…