• 30 Οκτωβρίου, 2012

Νέες δράσεις του Κέντρου Νεότητας

Το Κέντρο Νεότητας Επαρχίας Αλμυρού, στα πλαίσια του ανοίγματός του στους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, φιλοξενεί μια νέα δράση  που στόχο έχει την υποστήριξη των κατοίκων, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής, σε συνεργασία με ψυχολόγο – οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια.

Πρόθεση της δράσης είναι η ενίσχυση του κάθε ανθρώπου να συνδεθεί εκ νέου με τα ψυχικά αποθέματα και τις ελπίδες του, που θα μπορούσαν να φέρουν αλλαγές στη ζωή του.

Για το λόγο αυτό, στο χώρο του Κέντρου Νεότητας, κάθε Δευτέρα 09.00 – 15.00 θα παρέχεται (τηρώντας τους κανόνες του απορρήτου) η δυνατότητα δωρεάν συναντήσεων συμβουλευτικής με τη συνεργάτιδα του Κέντρου κ. Βίκυ Στέκα.

Για την καλύτερη λειτουργία της δράσης, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται  με ραντεβού που μπορεί κάποιος να κλείσει, καλώντας στο τηλέφωνο του Κέντρου: 2422301031 (Δευτέρα 09.00 – 15.00) ή σε συνεννόηση με τον πατέρα Ευστάθιο Βαρβαρέλη (τηλ. επικ. 24220 24856).

Τέλος, αύριο Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Άνω Ξενιάς, Αρχιμ. Νεκταρίου Υφαντίδη, με θέμα: «Παναγία: Η Υπέρμαχος Στρατηγός».

Εκ του Κέντρου Νεότητος Επαρχίας Αλμυρού


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…