• 27 Οκτωβρίου, 2012

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τη Δήμητρα

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τη Δήμητρα

Δεν τα κατάφερε η Δήμητρα να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, αφού αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τον Θησέα στο γήπεδο της Αγριάς.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2, στην παράταση οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα η κάθε μία, με αποτέλεσμα ο νικητής να πρέπει να προκύψει από την άσπρη βούλα των πέναλτι. Τελικά η Δήμητρα ηττήθηκε με σκορ 7-6 στα πέναλτι και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, μόλις στο 9ο λεπτό, αλλά ο Κυριάκος Παυλίδης, στη δεύτερη επίσημη εμφάνιση με την ομάδα της Δήμητρας, στο 55ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου κατάφερε να προηγηθεί με τον Ηλία Τσιάρα –ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Αράπη που αποχώρησε τραυματίας, στο 71ο λεπτό. Αυτό το οριακό προβάδισμα δεν κατάφερε να το κρατήσει η Δήμητρα για περισσότερο από τέσσερα λεπτά και ο Θησέας ισοφάρισε στο 75ο λεπτό. Το 2-2 ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Ο Θησέας προηγήθηκε με 3-2 στο 10ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, αλλά ο Νίκος Βούλγαρης έφερε το ματς για τρίτη φορά στην ισοπαλία, στο τρίτο λεπτό του δεύτερο ημιχρόνου της παράτασης. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ μετά από 120 αγωνιστικά λεπτά.

Στα πέναλτι πρώτος εκτέλεσε και αστόχησε ο καλύτερος παίκτης της Δήμητρας σ’ αυτό το παιχνίδι Νίκος Βούλγαρης και ο Θησέας ήταν εύστοχος, παίρνοντας το προβάδισμα (1-0). Στη συνέχεια, Ντόμπος και Γκαρνίδης έκαναν το 1-1 και 2-2, αντίστοιχα, με τον Θησέα να χάνει το τρίτο πέναλτι. Ο Κ. Παυλίδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-3), ο Τσιάρας διαμόρφωσε το 3-4, ο Γρούνας το 4-5, ο Κρανάς το 5-6, αλλά ο Καραγεωργόπουλος αστόχησε στο έβδομο πέναλτι για την ομάδα της Ευξεινούπολης. Ο Θησέας ευστόχησε στο έβδομο πέναλτι και πήρε την πρόκριση με 7-6 στα πέναλτι.

Δήμητρα: Ζαβός, Ντόμπος, Γρούνας, Γκαρνίδης, Μ. Παυλίδης, Τιμπαλέξης (60ο Κρανάς) Κουτσούμπας (88ο Μπλούνας), Καραγεωργόπουλος, Κ. Παυλίδης, Ν. Βούλγαρης, Αράπης (25ο λ.τ. Τσιάρας).


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…