• 7 Οκτωβρίου, 2012

Γ.Σ.Α.: Πρώτη νίκη στο …90’

Γ.Σ.Α.: Πρώτη νίκη στο …90’

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με γκολ του Πλασταρά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αίαντα, πήρε ο Γ.Σ.Α.

Η νίκη αυτή, κάθε άλλο παρά εύκολα ήρθε για τους παίκτες του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, μιάς και ο Άιαντας απώλεσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να ανοίξει το σκορ μετά τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών, όταν ο Μπούρχας εντός περιοχής έπεσε μπροστά από τον Κωστούλα, με τον νεαρό αμυντικό του Γ.Σ.Α. να βρίσκει την μπάλα με τα χέρια. Ο διαιτητής Δημητριάδης υπέδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαλάτσης, με τον αδερφό του να κάθεται κάτω από τα δοκάρια του Γ.Σ.Α. Τελικά, ο Σπύρος νίκησε τον αδερφό του, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, απομακρύνοντας την μπάλα και κρατώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα, πριν ακόμα συμπληρωθεί το 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι σουρπιώτες είχαν και δοκάρι με τον Κωστούλα.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν τον ρυθμό τους και άρχισαν να πιέζουν ψηλά στην άμυνα, ενώ έγινε και πιο επιθετικός μετά την είσοδο του Αραπίτσα. Στο 55ο ο Πλασταράς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από ωραία μπαλιά του Γ. Παναγιώτου, πέρασε και τον Λαγό από αριστερά, βγήκε πλάγια, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αίαντα.

Στο 70ο λεπτό ο Πλασταράς έβγαλε κάθετη πάσα στον Κλουκουτάρα, αλλά ο νεαρός επιθετικός επέλεξε να κάνει δυνατό σουτ αντί να πλασάρει –και πάλι από την αριστερή πλευρά της άμυνας του Αίαντα, με την μπάλα να περνάει πάνω από την απέναντι συμβολή των δοκών του Λαγού.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Πλασταράς με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση φάουλ του Αραπίτσα από τα αριστερά. Ο έμπειρος επιθετικός του Γ.Σ.Α. σηκώθηκε πιο ψηλά από τους αντιπάλους του στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και παραβίασε την εστία του Λαγού στο 90ο λεπτό.

 

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Μπούρχας (46ο Κλουκουτάρας), Δημητριάδης, Πλαβός, Ελευθερίου (46ο Νικηφοράκης), Β. Τσιάτσιος, Βούλγαρης, Γ. Παναγιώτου, Τσίπη (60ο Αραπίτσας), Χειλάς, Πλασταράς.

Αίαντας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Χαλάτσης, Βέργας, Καλοδήμος, Νικογιάννης, Μπιρτσάι, Τσουκάλης (71ο Κακλιάς), Κοντούλης (62ο Τσερκεζίδης), Ζάρρας, Κωστούλας.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…