• 5 Σεπτεμβρίου, 2012

Φιλικές νίκες της Δήμητρας

Επιστρέφει ο Λ. Φωτιάδης

Oι «πράσινοι» θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό με τον Απόλλωνα Κροκίου την ερχόμενη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

h Διοίκηση της Δήμητρας ανακοίνωσε την έλευση του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Φωτιάδη, ο οποίος ήρθε στην ομάδα για να κλείσει την πολύχρονη καριέρα του, εκεί όπου πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο. Σίγουρα, η παρουσία του, εκτός από την ποδοσφαιρική αξία που θα προσθέσει στην Δήμητρα, θα προσφέρει και σε ήθος, ενώ θα αποτελέσει παράδειγμα για τους νεότερους συμππαίκτες.

 

Δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά

Με δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά κύλησε η εβδομάδα που μας πέρασε για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Πιο συγκεκριμένα, επιβλήθηκε της ΑΕ Αγροτικού/Μικροθηβών με 1-5, αν και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1. Το τέρμα για τη Δήμητρα πέτυχε ο Τσιάρας στο 15ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου ήταν καταιγιστικοί και πέτυχαν τέσσερα τέρματα. Ο Ποζιόπουλος στο 65ο λεπτό, ο Τιμπλαλέξης στο 75ο, ο Βούλγαρης στο 85ο και ο Θωμαΐδης στο 88ο λεπτό, ήταν οι σκόρερ για τους «πράσινους», διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-5.

Το περασμένο Σάββατο, η Δήμητρα έδωσε ακόμα ένα εκτός έδρας φιλικό ματς με αντίπαλο τον Πρωτεσίλαο. Η ομάδα της Ευξεινούπολης επικράτησε εκ νέου, αυτή τη φορά με το τελικό σκορ να είναι το 2-4. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ευξεινουπολίτες ήταν ο Κώστας Κρανάς (50ο και 78ο λεπτό), πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Βούλγαρης (20ο λεπτό) και Χατζέλας (90ο λεπτό).

Για τον Πρωτεσίλαο, έκανε το 1-0 ο Παπαδόπουλος (20ο λεπτό), ενώ ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 ο Κατσαβριάς (72ο λεπτό), με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Αντωνιάδης.

*Από τη Διοίκηση της Δήμητρας, ανακοινώνεται ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013, τα οποία τιμώνται προς 30 ευρώ έκαστο. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 6 έως τις 9 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, καθώς και από το κατάστημα του μέλους της Διοίκησης Χρήστου Μάγγα (ώρες καταστημάτων).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…