• 22 Αυγούστου, 2012

Χωρίς ιδιαίτερες προσθήκες το ρόστερ του Απόλλωνα

Θα αποκτηθούν τρεις έμπειροι παίκτες σε κέντρο και επίθεση

Στον περυσινό κορμό παικτών θα στηριχθεί η φετινή προσπάθεια του Απόλλωνα Κροκίου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, συν τις προσθήκες δύο παικτών στο κέντρο και ενός στην επίθεση. Ήδη η Διοίκηση του Απόλλωνα βρίσκεται στην αναζήτηση αυτών των παικτών, οι οποίοι θα έχουν εμπειρία στα ερασιτεχνικά γήπεδα, η απόκτηση και η ανακοίνωση των οποίων αναμένεται να γίνει από τη νέα εβδομάδα.

Από την άλλη, ήδη ανακοινώθηκε η απόκτηση του τερματοφύλακα Θανάση Κοντογεωργάκη με παραστάσεις από πολλές ομάδες της περιοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μοναδικός παίκτης που αναχώρησε από την ομάδα είναι ο Αποστόλης Καραγεωργόπουλος, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Τέλος, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά εδώ και μερικές εβδομάδες στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Αλμυρού, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη ο Απόλλωνας θα δώσει φιλικό κόντρα στους Μυρμιδόνες, στον Πλάτανο.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα συνεχίσει να ηγείται ο Θανάσης Παρίσης, ενώ στην εκγύμναση των παικτών συμμετέχει ο Κώστας Πρατής.

 

Χλοοτάπητας στο γήπεδο του Κροκίου

Ένα χρόνιο αίτημα του χωριού, αλλά και της ομάδας παίρνει σάρκα και οστά, μετά από πολλά χρόνια διεκδίκησης κατασκευής χλοοτάπητα στο μέχρι πρότινος ξηρό γήπεδο του Κροκίου. Οι εργασίες έχουν αρχίσει εδώ και μερικές ημέρες και προχωράνε με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν κάνει οι άνθρωποι της Διοίκησης του Απόλλωνα Κροκίου, τον ερχόμενο μήνα το γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους παίκτες της ομάδας και να φιλοξενήσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτής.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…