• 22 Αυγούστου, 2012

Ο Κριστόφ Βαζέχα στον «Λαό του Αλμυρού»

Ο Κριστόφ Βαζέχα στον «Λαό του Αλμυρού»

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Άθλου, η οποία είχε ενισχυθεί για το παιχνίδι αυτό με παίκτες από τη γύρω περιοχή, απέναντι στoν Φωκικό, ομάδα της Football League, προπονητής της οποίας είναι ο Κριστόφ Βαζέχα.

Οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να προλάβουν αντίσταση απέναντι σε μία ομάδα που έχει ολοκληρώσει τα δύο από τα τρία στάδια της θερινής προετοιμασίας της.

Ο Κριστόφ Βαζέχα παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον Λαό του Αλμυρού και δέχθηκε με ευγενικό τρόπο. μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Ερ.: Ποιες οι εντυπώσεις από τους παίκτες του Άθλου;

Απ.: Όλα τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι σε μία ομάδα που είναι τέσσερις κατηγορίες ανώτερη. Σίγουρα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

 

Ερ.: Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας του Φωκικού;

Απ.: Ο βασικότερος στόχος μας είναι η καλύτερη πορεία από την περυσινή. Σίγουρα, χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Αναχωρούμε σήμερα (την περασμένη Κυριακή) για Άμφισσα, όπου εκεί θα ακολουθήσουν έξι ακόμα φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις στο γήπεδό μας.

Την παλιά δόξα του Παναθηναϊκού ρωτήσαμε και για την πρώην ομάδα του, αλλά ευγενικά μας απάντησε ότι δεν επιθυμεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που δεν αφορούν την ομάδα του Φωκικού.

Ο Κριστόφ Βαζέχα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του στην κυριακάτικη και η ομάδα του επικράτησε 3-0 με γκολ των Θέου, Τάνο, Χαλούλου. Μάλιστα, οι εντυπώσεις από τους υπό δοκιμή παίκτες (Θέος, Εσόνο, Αμπντουραχμάνι) ήταν θετικές και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθούν.

 

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…