• 22 Αυγούστου, 2012

Δεύτερο φιλικό κόντρα στον Πρωτεσίλαο

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησαν οι παίκτες του Γ.Σ.Α. στο πρώτο φετινό φιλικό που έδωσαν με αντίπαλο τον Αίαντα, στο γήπεδο της Σούρπης. Στο παιχνίδι αυτό δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, καθώς έλειπαν δικαιολογημένα οι Απόστολος Πλασταράς και Αλέκος Παναγιώτου. Τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης πέτυχαν τρία ο Αραπίτσας και από ένα οι νεαροί Κλουκουτάρας και Χειλάς.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ήταν η αποχώρηση λόγω διαστρέμματος του Βαγγέλη Ελευθερίου, ο οποίος θα απουσίαζε όλη την περασμένη εβδομάδα από τις προπονήσεις της ομάδας του, ενώ και ο Νικηφοράκης ένοιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι και θα επιστρέψει από αύριο Δευτέρα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σήμερα Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, ο Γυμναστικός θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για φέτος, όπου θα υποδεχθεί στο Στάδιο του Αλμυρού, την ομάδα του Πρωτεσίλαου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να φέρει ακόμα δύο παίκτες και με την προσθήκη αυτών αναμένεται να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ. Από την άλλη, τελικά ο Κώστας Μπίνας θα επιστρέψει στον Άθλο, ενώ ο Αυγουστίνος Κακλιάς ζήτησε και πήρε την ελευθέρας του, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…