• 22 Αυγούστου, 2012

ΑΘΛΟΣ: Ικανοποίηση για το πρόσωπο της ομάδας, απογοήτευση για την αλλαγή έδρας

ΑΘΛΟΣ: Ικανοποίηση για το πρόσωπο της ομάδας, απογοήτευση για την αλλαγή έδρας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλικό του Άθλου με αντίπαλο τον Φωκικό, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι διοργανωτές, με την μη απόδοση του Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού, με αποτέλεσμα το φιλικό να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Μάλιστα, η Διοίκηση του Άθλου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός αυτό και μάλιστα αφήνει αιχμές στον Δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και την δημοσιεύουμε αυτούσια παρακάτω.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Άθλου, με την προσθήκη παικτών από ομάδες της περιοχής, στάθηκε επάξια σε όλο το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που τους χωρίζει …άβυσσο στις κατηγορίες.

Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο αντιστάθηκε πολύ καλά στις επιθέσεις των αντιπάλων και όλοι οι παίκτες άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά, ο οποίος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Στάθη Κουτρογιάννη.

 

Η ανακοίνωση του Άθλου

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση του Άθλου, σχετικά με την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του φιλικού αγώνα κόντρα στον Φωκικό, την περασμένη Κυριακή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την περασμένη Κυριακή 12 Αυγούστου διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Άθλος Αλμυρού και ΠΑΕ Φωκικός. Ο Φωκικός αγωνίζεται στη Football League και προπονητής του είναι ο γνωστός παλιός άσσος του ποδοσφαίρου Κριστόφ Βαζέχα.

Η διοργάνωση του αγώνα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μοναδικό μελανό σημείο υπήρξε η αλλαγή του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα την τελευταία στιγμή.

Για το λόγο αυτό ο Άθλος αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Επαρχίας Αλμυρού, που ταλαιπωρήθηκε εξαιτίας της αλλαγής αυτής. Παρ’ ότι είχαμε εξασφαλίσει την προφορική βεβαίωση του Δημάρχου για τη διεξαγωγή του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, για άγνωστους -σε εμάς τουλάχιστον- λόγους, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Από την άλλη, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης, που έδωσε λύση στο πρόβλημα μας και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων Α.Σ. Πρωτεσίλαος Πτελεού και Ένωση Μικροθηβών/Αϊδινίου), που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και έστειλαν παίκτες να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Άθλος δεξιώθηκε την αποστολή της ομάδας ΠΑΕ Φωκικός και συμφωνήθηκε περαιτέρω συνεργασία των δύο ομάδων».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…