• 22 Αυγούστου, 2012

Άρχισε ο σχεδιασμός για το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Α.

Άρχισε ο σχεδιασμός του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Α. για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη έχουν αποκτηθεί ο πολύπειρος Γιάννης Καραγιώργος, με υποσχετική ενός έτους από την Μεταμόρφωση και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσεις «2» και «3». Από την ίδια ομάδα του Βόλου αποκτήθηκε με ελευθέρας, ο 24χρονος Γιώργος Διανέλλος, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Επιπλέον, επέστρεψε στην ομάδα ο 34χρονος Νίκος Αραμπατζής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα ολοκληρωθεί από τη νέα εβδομάδα με την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, με τον Γ.Σ.Α. να συμμετάσχει στον όμιλο Λάρισας-Μαγνησίας και σε αυτόν θα πάρουν μέρος εκτός από τους «κυανόλευκους» οι παρακάτω ομάδες: Ολυμπιακός Βόλου, Ανάληψη, Γ.Σ.Β., Ν.Α. Νίκης, Νίκαια, Ολύμπια, Εθνικός, ΕΑΛ και Μύτικας.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου, ενώ για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, θα ενταχθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων και το Κύπελλο.

Η προετοιμασία του Γ.Σ.Α. θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα 27 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, υπό τις οδηγίες του Θανάση Φλεβάρη.

Από τους «κυανόλευκους» αποχώρησαν ο Αλεξίου για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Μαρδέλης για την Ιωλκία, ο Παλάντζας για την Ανάληψη και ο Τσαπραΐλης για τον Γ.Σ.Β.

Τέλος, από το Δ.Σ. της Λέσχης ανακοινώνεται ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο και τιμώνται προς 15 ευρώ.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…