• 17 Ιουλίου, 2012

2ο SUMMER CAMP KYOKUSHIN KARATE της KSK UNION HELLAS στην παραλία της Ν. Αγχιάλου

2ο SUMMER CAMP KYOKUSHIN KARATE της KSK UNION HELLAS στην παραλία της Ν. Αγχιάλου

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το 2οsummercampτης KSKUNIONHELLAS το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 24-06-2012 στην όμορφη παραλία της  Ν. Αγχιάλου. Πρωτοφανή ήταν η συμμετοχή για τα ελληνικά δεδομένα καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 180 αθλητές από τους εξής συλλόγους Ν.Αγχιάλου, Ευξεινούπολης, Καλαμπάκας, Παλαμά και Λάρισας.

Οι αποστολές των συλλόγων έφτασαν στο χώρο συνάντησης στις 9:30 το πρωί, που ήταν μπροστά στο αναψυκτήριο – καφέ ΑΥΡΑ στην παραλία της Ν. Αγχιάλου.

Η έναρξη του camp έγινε στις 10 το πρωί με τη συγκέντρωση των αθλητών και τους επικεφαλής της οργάνωσης KSKUNIONHELLAS sensei Γαλλιό Κωνσταντίνο 3 dan, sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan και sensei Αντώνη Λεωνίδα 3 dan να απευθύνουν χαιρετισμό και να καλωσορίσουν όλους τους αθλητές.

Πλήθος κόσμου από γονείς των αθλητών και φίλους του αθλήματος παρευρέθηκαν και θαύμασαν από κοντά τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μένοντας ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από το θέαμα που προσέφεραν.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με διατάσεις και τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα, στη συνέχεια χωρίστηκαν οι αθλητές σε τρεις ομάδες πρώτη ομάδα 5 έως 9 ετών, δεύτερη ομάδα 10 έως 14 ετών και τρίτη ομάδα 15 ετών και άνω. Οι επικεφαλής διοργανωτές ανέλαβαν το κάθε τμήμα ξεχωριστά και στο πέρας της ώρας άλλαζαν τμήμα, προκειμένου όλοι οι αθλητές να διδαχθούν και από τους τρεις δασκάλους. Οι τεχνικές που διδάχτηκαν ήταν παραδοσιακές τεχνικές kyokushinkarate, knockdown αγωνιστικό, αυτοάμυνα και μάχη δρόμου.

Στο τέλος όλοι οι αθλητές γύρισαν στο σημείο εκκίνησης όπου έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής και δώσανε ραντεβού για την επόμενη σεζόν με τις επόμενες εκδηλώσεις της KSKUNONHELLAS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές δεν είχαν καμία οικονομική επιβάρυνση και τα έξοδα της διοργάνωσης τα ανέλαβε εξολοκλήρου η KSKUNION.

Οι διοργανωτές –επικεφαλής της οργάνωσης κ. Γαλλιός Κωνσταντίνος, κ. Παπαπούλιος Ιωάννης και ιδιαίτερα ο δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου «Μαχητές» κ. Αντώνης Λεωνίδας, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την καφετέρια Αύρα για τα νερά και τους χυμούς που προσέφερε στους αθλητές, επίσης θέλουν να ευχαριστήσουν το εστιατόριο-ψαροταβέρνα ΓΑΛΑΞΙΑΣ, το τσιπουράδικο ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΙ και την ταβέρνα ΔΑΙΔΑΛΟΣ για τις προσφορές που έκαναν στις οικογένειες των αθλητών.

Επίσης, σκοπός της KSKUNIONHELLAS δεν είναι μόνο οι διοργανώσεις αγώνων δείχνοντας το μαχητικό πνεύμα των αθλητών, αλλά και η διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων, ώστε οι αθλητές να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας και ευγενούς άμιλλας.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…