• 17 Ιουλίου, 2012

Ο Θ. Ανδρουτσόπουλος στον πάγκο του Γ.Σ.Α.

Ο Θ. Ανδρουτσόπουλος στον πάγκο του Γ.Σ.Α.

Με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο στον πάγκο θα πορευθεί τη νέα χρονιά ο Γ.Σ.Α., μετά τη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στη Διοίκηση της ομάδας και τον νεαρό τερματοφύλακα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 27 Ιουνίου.

Ο 38χρονος κόουτς (γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1974) αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα Α’ τοπικής, αφού για ενάμιση χρόνο περίπου βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου, η οποία ήταν και η πρώτη ομάδα που προπόνησε (2010-Οκτώβριος 2011). Βέβαια, είναι από τους ελάχιστους προπονητές στη Μαγνησία που διαθέτουν δίπλωμα προπονητή UEFA B’.

Οι ποδοσφαιρικές περγαμηνές του νέου προπονητή των «κυανολεύκων» είναι γνωστές και ιδιαίτερα σημαντικές αφού η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν οι Ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ από το 1991 έως το 1998 αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, παίρνοντας μέρος και σε πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Λαμία, με τον ένα χρόνο να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Επέστρεψε το 2000 στη Νίκη Βόλου για τα επόμενα έξι χρόνια, όπου και πάλι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Από το 2006 μέχρι το 2010, όπου και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Θησέα Αγριάς (2006-2008) και τα δύο τελευταία στον Ρήγα (2008-2010).

Για ενάμιση χρόνο περίπου ήταν στον πάγκο του Πανιωνίου, όπως προαναφέρθηκε.

Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στις αθλητικές σελίδες του «Λαού του Αλμυρού» τονίζοντας τα εξής:

Αναλαμβάνω μία ομάδα με ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική στο μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και για μένα προσωπικά αποτελεί μεγάλο βήμα μπροστά για την προπονητική μου καριέρα. Οι υπεύθυνοι της Διοίκησης μου απέδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα και ότι οι φιλοδοξίες του ταυτίζονται απόλυτα με τις δικές μου. Άμεσος στόχος είναι να πλαισιωθεί η ομάδα με παίκτες που έχουν μεγάλες προσδοκίες, οι οποίοι θα σεβαστούν τόσο τον κόσμο όσο και τη φανέλα του Συλλόγου» κατέληξε ο νέος προπονητής του Αλμυρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Ανδρουτσόπουλος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά έχει συμφωνηθεί με τη Διοίκηση ότι θα υπάρξει ενίσχυση με την προσθήκη δέκα παικτών ακόμα.

Η πρώτη συγκέντρωση των κυανολεύκων είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου, όπου οι παίκτες θα έχουν την πρώτη επίσημη γνωριμία με τον νέο προπονητή τους και θα παραλάβουν το πρόγραμμα προπονήσεων. Στις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2012-2013.


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…